Dit is wat er gebeurt wanneer je een tablet met een jaren 1980 telefoon

In plaats daarvan, dit is een Android-tablet met een Bluetooth-handset met een 4G SIM-opgenomen – wat betekent dat u zult geen behoefte aan een telefoon lijn meer. De rest van de configuratie is ook niet slecht; quad-core CPU van Spreadtrum, 2GB RAM, 16GB aan opslag aan boord, een 5-megapixel camera aan de voorzijde (maar niemand op de achterkant), een grote 8-inch 1280 x 800 pixel touchscreen, Bluetooth 4.0, Wi-Fi en met 1800 mAh batterij.
Toen toonde aan één van onze collega TechRadar team leden, haar eerste reactie was “ik wil dat voor het werk! Als het kan gesprekken opnemen en u kunt notities maken terwijl je aan het chatten bent, en je kan je agenda er op, het zou fantastisch zijn!”
De stand aan de achterzijde is opvouwbaar, maar niet afneembaar en de Bluetooth-handset is universeel, heeft een ingebouwde batterij en vier fysieke knoppen net als in vroeger tijden de telefoon.
Er is zelfs een microSD card reader, een luidspreker voor handsfree functionaliteit en een koptelefoon aansluiting, het geven van een breed scala van opties voor het geval u ze nodig hebt. Er is echter geen RJ11-poort, dus u zult niet in staat zijn om de stekker in een vaste net van uw telefoon provider. We hopen dat de dual-sim model, waarbij het om veel meer veelzijdige vooral voor kleine bedrijven.

Terug naar de toekomst

Als u op zoek bent naar een nieuw bureau metgezel die biedt ongelimiteerde connectiviteit en een retro-ontwerp, dan is de Poptel V9 4G kan het apparaat voor u.
Net onder de 3 op Gearbest, het ziet eruit als een koopje met zijn terugkeer look gecombineerd met een moderne twist, omdat er geen kabels tussen de handset en het basisstation, en ook geen fysieke knoppen op de laatste.
Omdat het draait op Android 8.1, gebruikers kunnen downloaden en installeren van communicatie-apps op de Poptel V9.