Google Pixel 4 camera monsters gelekt: wat zijn de grote nieuwe functies hier?

De Google Pixel 4 is ingesteld om te worden bekend gemaakt op 15 oktober, en er is waarschijnlijk een vrij grote introductie-evenement – wij weten nu welk deel van deze fanfare zal met zich meebrengen, omdat de camera monsters dat Google van plan is (of voorgenomen) gebruiken om de komende telefoon de camera-mogelijkheden hebben gelekt.

Deze vastklikt werden gevonden door 9to5Google, hoewel het niet duidelijk is hoe de website verkregen. Ze tonen een verscheidenheid van foto ‘ s in een scala van instellingen, van de voorzijde en de camera aan de achterkant van het apparaat.

Door te kijken goed naar deze foto ‘ s kunnen we werken aan wat de grote nieuwe Google-4 Pixel camera-opties zijn. Foto ‘ s van de Pixel 4 weergegeven door Google zelf tonen het apparaat heeft een camera lens dan de Pixel 3, en deze gelekte afbeelding monsters geven ons een goed idee wat het doel zou kunnen dienen.

De Pixel 3 overgoten onze lijst van de beste camera telefoons toen het uit kwam, maar is inmiddels ingehaald door de Huawei P30-Pro, dus Google is van plan om te trek alle registers terug te vorderen van de top ranking – die op basis van deze monsters zou kunnen beheren.

Wat zijn de nieuwe Google Pixel 4 camera kenmerken?

Sommige van de foto ‘s tonen selfies blijkbaar genomen op de front-facing camera’ s (de Pixel 3 had eigenlijk twee, en we verwachten dat de Pixel 4 te hebben net zo veel). De foto ‘s tonen kristalhelder onderwerpen met voldoende onscherpe achtergronden, dus het lijkt erop dat de selfie camera’ s heeft verbeterd diepte sensing. Portret foto ‘s van de achterkant camera’ s laten hetzelfde effect.

Andere snaps toon astrofotografie – foto ‘ s van de nachtelijke hemel. U kunt een veld van sterren, en de Melkweg, in het andere, dus de camera is uiteraard geweldig voor het vastklikt als deze. Meerdere handsets, zoals de Huawei P30, hadden maan modi die kunnen schieten dat hemellichaam in hoge kwaliteit, maar star foto ‘ s zijn moeilijker om op smartphones.

Een belangrijke functie van de Pixel 3 nacht was, schieten, met duidelijke en moedige weinig licht foto ‘s, en sommige van de gelekte camera monsters pronken met foto’ s van een groep mensen in de nacht. Deze beelden zijn helder en van hoge kwaliteit, en de mooie stad achter de groep niet ruïneren de foto met tegenlicht, dat is vaak een probleem met de nacht zicht.

One of the 9to5Google pictures showing a starry sky

Een van de 9to5Google foto ‘ s met een sterrenhemel

(Image credit: Google)

Heel wat van de gelekte camera monsters toon macro-opnamen, specifiek close-ups van voedsel en planten. Door de hoge kwaliteit van de natuur van deze snaps, het lijkt mogelijk de tweede camera lens kan een macro lens.

Enkele smartphone-camera ‘s hebben een macro-objectieven, die het gemakkelijker maken om foto’ s te maken van kleine objecten zoals voedsel, kleine dieren, bloemen en nog veel meer. Maar de meeste smartphone-camera ‘ s hebben moeite met autofocus om in de buurt van objecten, die is de reden waarom macro-lenzen zijn handig om een goed beeld van het onderwerp.

Een andere functie die er is: actie-modus, met foto ‘ s van een hond te springen door de lucht zonder enige vervaging. Deze modus wordt niet getoond in veel detail, echter.

Het is de moeite waard erop te wijzen dat, hoewel geen van deze camera modi zijn helemaal nieuw, ze zijn over het algemeen uitgevoerd in deze camera monsters beter dan op andere telefoons die we hebben geprobeerd, en dat is waarom het is waarschijnlijk dat deze monsters kwam echt uit de Pixel 4 (in plaats van een andere telefoon) – maar zoals altijd, het nemen van pre-release-informatie met een korreltje zout.

Als deze camera monsters zijn uit de Google Pixel 4 zagen we dat ze zeer binnenkort op de handset 15 oktober release (tenzij dit lek vraagt Google om de foto te wijzigen om gebruik). TechRadar worden live op de introductie-evenement, dus stay tuned zoals wij brengen u al het nieuws, reviews en analyse.