Intel ‘s Tiger Meer Cpu’ s kan omgaan met Fortnite soepel zonder een grafische kaart

Intel heeft geopenbaard meer over de inkomende Gen12 graphics, die door alle accounts betekent dat je zult in staat zijn om te spelen hedendaagse esports games zoals Fortnite aan een vloeistof 60 frames per seconde in Full HD-resolutie) op gaming laptops met een geïntegreerde GPU.

Deze openbaringen van de Intel Developer Conference (IDC) in Tokyo, waar de chip gigant had veel te zeggen over de Gen12 graphics, die opgenomen zal worden met de Tijger Meer laptop-processors (de opvolger van de huidige Ijs Meer chips) en Xe discrete Gpu ‘ s, die beide worden verwacht om te komen volgend jaar.

Ijs Meer (die is al rond in de nieuwe notebooks, zoals Microsoft ‘s vers geopenbaard Surface Pro 7) loopt met Gen11 (Iris Plus Graphics) en Intel ‘s dia’ s van IDC bleek de voorstelling is een indrukwekkende boost opzichte van de vorige generatie GALAXY 620 geïntegreerde graphics.

Gen11 kunt een spel zoals een Raket League te voeren op bijna 60 fps, maar de wil van Fortnite of Vuil Rally 2.0 meer als 40 tot 45 fps (nog steeds speelbaar, maar het is dat 60 fps drempel die wordt algemeen beschouwd als een glad gaming).

En volgens Intel ‘ s presentatie info, Tijger Meer geïntegreerde Gen12 graphics maken die naar 60 fps bij een resolutie van 1080p. Enjin ‘ Yasu, directeur van Intel-technologie-hoofdkwartier, stelt dat het Gen12 biedt het dubbele van de prestaties in vergelijking met Gen11, en dat Intel is stevig targeting op 60 fps.

Betaalbare gaming laptops

Dus dat is natuurlijk geweldig nieuws voor degenen die zich niet kunnen veroorloven een volwaardige gaming laptop met een discrete GPU, en een beroep doen op geïntegreerde graphics, maar nog steeds wil om te spelen sommige midrange games met een goede deal van vloeibaarheid (en misschien zelfs het beheren van een meer veeleisende titels met de details afgewezen op een solide genoeg frame-rate).

Zoals vermeld, is deze Tijger Meer chips moet worden in 2020, en het bedrijf ook nogmaals bevestigd dat de zelfstandige Intel Xe grafische kaarten zullen ook de lancering van volgend jaar.

In termen van de laatste, een Intel exec onlangs laten doorschemeren op Twitter dat Xe grafische kaarten worden volgens de planning in juni 2020 (hoewel het was een nogal cryptische tweet – hoewel Intel heeft iets van een geschiedenis van deze). Natuurlijk, zelfs als dat is Intel voornemens voor een geplande lancering datum, dingen kunnen toch slip…

Via Wccftech