iPhone XR aanbiedingen: laatste prijsdaling neemt vechten om iPhone-11 voorsprong van Black Friday

Wij zijn grote fans van de iPhone-11. De camera ‘ s aas is, kan de levensduur van de batterij is beter dan ooit en we zullen zelfs toegeven aan het verhogen van een glimlach over de extra behuizing kleuren Apple toegevoegd rond deze tijd. Maar minder dan een maand in de houdbaarheid (en met Black Friday in 2019 nog een tijdje afstand), kunnen we zien waarom het prijskaartje zou zetten wat het winkelend publiek uit.
Dat komt omdat de 2018 vlaggenschip is nog steeds een uitstekende vintage. Het kraken 12MP camera, opvallende 6.1-inch Liquid Retina-scherm en lichtgewicht afmetingen is al op leeftijd, heerlijk. Het enige ding dat er uitziet verminderd een jaar na de release, is de prijs.
Lees meer:
– Wilt snijden aan de jacht? Zie alle Mobiele telefoons.co.verenigd koninkrijk XR tarieven hier
Niets illustreert dat beter dan de twee verse tarieven retailer van Mobiele telefoons.co.verzending hieronder. Het heeft teruggebracht tot € 90 uit het vooraf een prijs van twee big data O2 plannen, met maandelijkse facturen, te beginnen bij een zeer redelijke £33 per maand, gegevens grenzen van 30GB en onbeperkt bellen en teksten op beide.
Dus voordat je met tegenzin genoegen nemen met een iPhone 11 deal dat is eigenlijk veel meer dan je echt wilde doorbrengen, we zijn serieus suggereren dat het uitbrengen van je ogen naar beneden op deze pagina. Toon Meer Aanbiedingen Divider Dus wat is er zo goed over de iPhone XR?
Als een van de beste iPhones die momenteel op de markt (zelfs met de iPhone 11 en 11 Pro-out!) er is veel om lief te hebben met de iPhone-XR. Boven alles, is de batterij echt opvalt. Voor de lancering van de iPhone 11, dit was de grootste Apple batterij op 2942 mAh.
Sportieve Apple Vloeistof Retina-display en een krachtige A12 Bionic chip, gaat voor dit budget meer vlaggenschip hoeft niet te betekenen dat het nemen van een hit op specs.
Lees onze volledige iPhone XR review

Mobiele telefoons.co.uk – de Beste Online Retailer award winnaar

En dat is waar zijn voorganger komt. Zoals de traditie het wil, iPhone XR aanbiedingen hebben een wasdroger sinds de modernere new kid in town nam zijn plaats in. Slecht nieuws voor de XR ego (iPhones hebben ego ‘ s…toch?), maar goed nieuws voor je.
Met een aantal van de markt de beste prijs, snelle levering en uitstekende beoordelingen kun je zien hoe ze erin geslaagd om de tas die titel.
Niet zeker of Mobiele telefoons.co.verzending is het recht van verkoper om te kopen? Na het winnen van de Beste Online Retailer op het Mobile Choice Awards afgelopen najaar, kunt u gerust weten Mobiele telefoons.co.uk is een veilige weddenschap. Zie alle prijzen (182 gevonden) Toon Meer Aanbiedingen aangedreven door Techradar in samenwerking met Techradar