Kan een $2.000 smart bed het verbeteren van je slaap? We zetten het op de test voor 30 nachten

Ik zet mijn kant van het bed voor 75°F. Mijn vrouw houdt van dingen een beetje toastier, zodat ze ook haar kant tot ongeveer 85°C. We sliepen beter dan wanneer wij gebruik maken van onze eigen normale queen-sized bed, en het was cool om te experimenteren met de temperatuur op verschillende avonden.
De zin ‘er is een app voor’ viel uit de gratie van een paar jaar geleden, maar vertel dat aan de mensen van Acht Slapen. Dit bedrijf maakt high-tech Pod bedden die kosten ,195 (ongeveer 1.800 pond, AU,300), bedoeld voor mensen die willen om te analyseren elk aspect van hun slaap cycli.
Eight Pod
In de toekomst wil ik een echte AI in bed om te leren alles over mij. Door mijn definitie, voor een bed te hebben waar AI zou moeten weten meer over mij, mijn gewicht, leeftijd, lengte, gezondheidsproblemen, en nog veel meer. De AI zou weten genoeg over mij, dat het dan automatisch aan te passen zaken als de stevigheid van de matras (niet mogelijk met de Pod bed, maar dat is mogelijk op Slapen Aantal modellen), de hoek, de temperatuur en andere factoren.

Slaap fitness

(Image credit: Acht Slapen)
Een optie genaamd Smart Temp is ook interessant. Deze modus analyseert hoe je slaapt en dan past de temp voor u. In mijn tests, de instelling (die is gelegen op de home-pagina) leek om kleine aanpassingen te maken. Een nacht merkte ik dat ik was een beetje te warm en begon te roeren; de volgende nacht de Pod leek te lager de temperatuur.

Afbeelding 1 van 3

(Image credit: Acht Slapen)
Eight Pod
Afbeelding 2 van 3

Eight Pod
Afbeelding 3 van 3

Eight Pod

Eight Pod

Afbeelding 2 van 3

Eight Pod
Afbeelding 3 van 3

Eight Pod