Kom maar op, zegt Tegel te midden van Apple tracker geruchten

(Image credit: TechRadar)

Normaal gesproken, zou het zeer moeilijk zijn voor Tegel om de aanpak van de fabrikanten van elk van de 29 miljard apparaten, gezien de “startup middelen,” legde hij uit.
Alles wat je tag met een van deze trackers – sleutels, portemonnee, rugzakken en zo zal naar verluidt in de nieuwe ‘Mijn’ app die kwam met iOS 13. Het zal blijkbaar de plek om te gaan voor het bijhouden van al uw Apple producten, van iPhones tot MacBooks.


Terwijl Fleming-Hout niet kon onthullen die echte draadloze oordopjes modellen zou kunnen krijgen Tegel technologie in de nabije toekomst, het is duidelijk dat het bedrijf veel belang aan het vinden van een thuis in de wereld van de Bluetooth-hoofdtelefoon.

Tegel in alles

Of je hebt gehoord van de Tegel of niet, is de kans groot dat je gebruikt hebt zijn innovatieve locatie-tracking technologie op een bepaald punt in je leven – en als je dat nog niet, dat zal waarschijnlijk heel snel gaan veranderen.
Voor Fleming-Hout, dat betekent een enorme kans: “De andere 96% potentiële Tegel partners, die allemaal zullen moeten Tegel om te concurreren met Apple-apparaten die ‘Mijn’ vermogen.”
Met de lancering van een reeks nieuwe trackers op de dagen van de jacht rond voor je portemonnee, telefoon, sleutels en afstandsbediening van TV, de toekomst is rooskleurig voor Tegel – of een Apple tracker komt langs het verstoren van de markt.
Voor Tile ‘ s Chief Experience Officer Simon Fleming-Hout, BLE integratie zal enorm zijn voor het bedrijf, vertelt ons dat “een geschatte 29 miljard BLE-apparaten zal het schip in de komende vijf jaar – en alle van hen kan worden Tegels met een simpele firmware update”.
In wezen, dat betekent dat producten met behulp van de chips van de genoemde ondernemingen zal de integratie van de cloud-gebaseerde Tegel-technologie, waardoor het gemakkelijker dan ooit voor bedrijven om de ‘Zoek Met Tegel’ – functie in hun apparaten.
Het zetten van Tegels in een koptelefoon is de meest opwindende reis voor Fleming-Hout zo ver: “Onze samenwerking met audio-hoofdtelefoon bedrijven hebben zo spannend geweest omdat de timing gemaakt Tegel zulk een duidelijke behoefte.”
Dat is omdat de technologie, die u wellicht kent van de vennootschap fysieke sleutelhanger-zoals trackers die zich hechten aan uw persoonlijke bezittingen te houden van het verliezen van hen, is het werken met een aantal BLE (Bluetooth Low Energy) chip bedrijven, waaronder Qualcomm, Toshiba, Dialog Semiconductor-en Silicon Labs.

Hij vervolgt: “Net als de categorie beweegt in de richting van echte draadloze formulier factoren, die zowel duurder en gevoeliger voor verlies, want er zijn nu drie items bij te houden van links en rechts oordopjes, en een laden geval.”
“Tegel heeft een pioniersrol gespeeld in deze categorie de afgelopen vijf jaar, in zijn eentje groeien de voetafdruk en de bewustmaking van de consument, met de middelen van een groeiende start-up. Als een bedrijf als Apple lanceert een tracker, zal het valideren van de categorie voor klanten en retailers betekent dat de categorie mainstream geworden.”

Gezonde concurrentie

Er is ook het feit dat de producten van Apple zal alleen goed voor ongeveer 4% van die 29 miljard BLE apparaten die zal het schip in de komende vijf jaar.
(Image credit: Tegel)
Volgens MacRumors, onderzoek naar een interne build van iOS 13, de veronderstelde aankomende Apple accessoire zal u helpen “tag uw dagelijkse items” en “nooit verliezen ze weer”.
Dus, Tegel is bezorgd over de macht van Apple opdoemen aan de horizon? Niet alle, Fleming-Hout vertelt ons.
Het is iets wat we al gezien in Sennhesier koptelefoon, met inbegrip van de nieuwe Sennheiser Momentum Draadloze (2019), de Bose Soundsport Draadloze hoofdtelefoon en de Skullcandy Locatie hoofdtelefoon, zodat gebruikers hun verloren hoofdtelefoon met behulp van de Tegel van de app.
Een set van true draadloze oordopjes die we kunnen er vrij zeker van niet Tegel tracking echter, zijn de Apple AirPods. Waarom? Goed, het gerucht gaat dat Apple werkt aan een eigen tracker rivaal voor de Tegel.
Daarom, Apple concurrerende tracker kan eigenlijk voor het voortbewegen van tracking technologie in het publieke bewustzijn, daadwerkelijk helpen Tegel te bevorderen zijn eigen apparaten.
“Onze chip partnerschappen zal ons toelaten te bieden Tegel technologie in de chip-niveau, die ons zal helpen schaal van deze samenwerking aanzienlijk”, zegt hij. In andere woorden, u kunt verwachten om te zien Tegel tracking ingebouwd in meer en meer apparaten in de toekomst, van een koptelefoon, om smartphones, aan op draagbare luidsprekers; in wezen, een gadget dat de huizen een Bluetooth-chip erin.