OnePlus 7T Pro zal een McLaren Edition model als de OnePlus 6T

Dat is volgens OnePlus zelf, dus dit is niet zomaar een lek waar de informatie is dubieus – het bedrijf niet opgeven als het de 7T Pro hebben een McLaren-Editie, maar we hebben al gezien dat de OnePlus 7T starten zonder een auto-thema-versie, dus we verwachten het nieuwste vlaggenschip.
We zouden verwachten dat de upgrades hetzelfde met de OnePlus 7T Pro. De grootste verandering zal waarschijnlijk worden het ontwerp, zoals dat er veel van de vennootschap kan doen om bij te dragen McLaren ‘papaya’ tint aan op het apparaat.
We zouden eerder geruchten gehoord van de OnePlus 7T Pro McLaren Editie ook, met inbegrip van OnePlus CEO Pete Lau tweeten een cryptische afbeelding zinspeelde op, dus dit is niet een grote verrassing.
De OnePlus 6T gelanceerd op hetzelfde moment als de OnePlus 6T McLaren Edition, die is een versie van de telefoon die is bijgewerkt in een paar kleine dingen.

Wat is de OnePlus 7T Pro McLaren Edition?

We zullen zien dat het apparaat in al zijn detail op de OnePlus oktober 10 launch event. TechRadar zal worden op de grond te bedekken alle aankondigingen, dus stay tuned te weten te komen over de OnePlus 7T Pro als de McLaren Editie.
McLaren is een Britse race-auto fabrikant, maar het heeft ook haar vingers in andere taarten, één daarvan is het werken met OnePlus maken van smartphones. Het is niet de enige auto bedrijf om te werken op toestellen, met bijvoorbeeld de Huawei Mate 30 starten in een Mate 30 Porsche edition versie.
Het had een beetje meer RAM-geheugen, verbeterde opladen tech over de niet-McLaren telefoon, en had een thema met een oranje streep op de zijkant te lijken op de look van de auto ‘ s van McLaren. Het kwam ook met exclusieve hoofdtelefoon in de doos.
De OnePlus 7T Pro McLaren edition zal waarschijnlijk ook een RAM-boost, maar ook een paar andere tweaks, maar in wezen het zal waarschijnlijk gewoon een high-end 7T Pro.
De OnePlus 7T Pro is ingesteld om te worden gelanceerd op oktober 10, en in ware OnePlus de mode van de vennootschap is het plagen van de introductie-evenement met een traag infuus van de informatie in de aanloop – het laatste nieuws is dat er een McLaren Editie.