Onthoud Intel Kaby Meer-G? Goed, het is nu dood

Dit kan tevens aangeven wanneer kunnen we verwachten dat een follow-up van dit team-up platform. Intel G-serie processors zullen worden beëindigd na 31 januari, 2020, en hoewel we niet denken dat Intel een team met AMD opnieuw – vooral nu dat Intel Xe is een ding – er is wel een aantal H-serie processors met Intel Gen11 graphics. Intel is echt het proberen te duwen haar geïntegreerde graphics als discrete-class.
Onthoud Intel Kaby Meer-G? Het was Intel ‘ s lijn van laptop-processors die gekoppeld Kaby Meer silicium met AMD Vega graphics voor gaming laptops. En, nou, het is beëindigde. Dit alles komt via een Product Wijzigen Kennisgeving, gespot door onze vrienden van Tom ‘ s Hardware. Deze processors zijn het product van een onheilige unie van Intel en AMD, en volgens het rapport “de vraag op de Markt voor de producten die worden vermeld in de “Producten/Intel Bestelinformatie” tabel hieronder zijn verschoven naar andere Intel-producten.” Intel is op de vooravond van het vrijgeven van de eigen dedicated grafische architectuur voor zowel de consumenten en ondernemingen, het is dus niet verwonderlijk dat Intel zou axe deze processors.
Één van beide manier, u waarschijnlijk niet veel gaming laptops met deze Intel-G-serie processors in hen na januari – niet dat er veel om mee te beginnen. Voor wat Intel zal vervangen met, we zullen gewoon moeten afwachten en zien wat Intel in petto heeft.
Vergeet niet over Intel Ijs Meer of. Intel ‘ s 10e generatie “Project Athena“- processoren voor Ultrabooks zijn voor het verpakken van de laatste Gen11 graphics, die moet in staat zijn om het voeden van wat licht gaming workloads. Zelfs als ze echt ontworpen om de laptops te voeren Photoshop en andere soortgelijke apps enigszins efficiënt.