PS5 en Xbox Scarlett krijgt een nieuw spel van de makers van Rage 2

De tweede is voor een Motor Programmeur met een “in-depth kennis van de game-engine-architecturen en de volgende generatie console architecturen en toekomstige architectonische trends.”
De eerste rol, gebaseerd op de studio ‘ s kantoor in New York, is op jacht naar een Build Engineer die zou leiden van een team “het bouwen en beheren van grote en complexe code base voor verschillende platforms als enorme hoeveelheden gegevens.”
Hoewel de twee rollen boven zijn de enigen die met name gesproken over de volgende generatie hardware, het bedrijf heeft ook vele andere rollen vermeld in hun kantoren over de hele wereld, in New York, Stockholm en Malmö sites.
Van karakter programmeurs concept kunstenaars, gebaseerd op de eerder genoemde vacatures het zou moeilijk voor te stellen dat deze rollen niet ook gevuld met het oog op de toename van het personeelsbestand vooruit op de PlayStation 5 en Twee Xbox lanceert.

Vers vlees

Dus, wat kunnen we verwachten van een next-gen Lawine titel? De vacatures verwijzen naar een ambitieuze game, en met een Lawine te hebben gewerkt op een gigantische open wereld titels, we zouden verbaasd zijn als het niet een free-roaming avontuur. De devs zijn bekend om een acerbic gevoel voor humor, zoals te zien in de James-Bond-op-steroïden Veroorzaken Alleen maar games en dystopische Rage 2, en zijn ook dab handen op het draaien van bestaande woningen in de games – zoals de strafrechtelijk-onderschatte 2015 Mad Max game.
Wat is het goede in het hebben van de next-gen consoles als er niets te gek om te spelen op hen? Gelukkig, dat is niet zoals het zal veel van een probleem – als Avalanche, de ontwikkelaars verantwoordelijk voor Rage 2 en de Oorzaak van de franchise, is op zoek te huren voor een nieuwe PC, PS5 en/of Xbox Project Scarlett titel.
Twee vacatures op de website van de ontwikkelaar momenteel een specifieke vermelding van de volgende generatie te ontwikkelen.

  • PS5 games: alle titels bevestigd en verwacht op de PlayStation 5