Samsung Galaxy Vouw lanceert in het Midden-Oosten; de pre-orders nu open in de VAE

De nieuwe en verbeterde Samsung Galaxy Vouwen is tenslotte aan te komen in het Midden-Oosten, en neemt de kroon voor de eerste opvouwbare apparaat in het land.

De Galaxy Vouw was oorspronkelijk gepland om lanceerde eerder in het jaar, maar een paar zaken werden later ontdekt die gemaakt Samsung herinneren alle apparaten en ze op te lossen voordat uiteindelijk de lancering opnieuw.

Samsung Galaxy Vouw prijs en beschikbaarheid

In de verenigde arabische emiraten, de Samsung Galaxy Vouwen is geprijsd op AED 7,199, en wordt geleverd met een paar van de Galaxy Toppen, een carbon fiber case en extra diensten zoals Samsung Zorg+, 24×7 een conciërge en een jaar accidental damage protection.

Pre-orders voor de samsung Galaxy Vouw hebben geopend, en kan geboekt worden van Samsung VAE website met leveringen ingaande 17 oktober. De telefoon zal ook beschikbaar zijn in andere GCC markten, zoals Oman, Qatar, Koeweit, Bahrein en Saudi-Arabië.

Naast de Samsung website, de Galaxy Vouw zal ook beschikbaar zijn via Samsung partner retailers zoals Carrefour, Eros en Sharaf DG.

Samsung Galaxy Vouw specificaties

De Galaxy Vouw heeft twee displays— 4.6-inch) HD+ – beeldscherm aan de buitenzijde voor wanneer de telefoon wordt gevouwen en een Oneindige Flex-7.3-inch Dynamische AMOLED met een resolutie van 1536 x 2152. Het moet worden opgemerkt dat dit een plastic display en is een beetje meer gevoelig voor krassen dan glas.

Onder de motorkap van de Galaxy Vouw wordt aangedreven door de Snapdragon 855 chipset met 12GB RAM en 512 gb UFS 3.0-opslag, waardoor het een van de meest krachtige vlaggenschepen rond.

Dit is ook de eerste Samsung-apparaat met een hexa-camera-instellingen, met een 10MP selfie camera op de cover, een andere 10MP selfie camera aan de binnenkant samen met een diepte sensor en een triple camera-array op de achterkant bestaat uit een 12MP primaire shooter, een 16MP ultra-groothoek zoomlens en een 12MP 2x tele-camera.

Het voeden van dat alles is een 4,380 mAh batterij die is opgesplitst in twee cellen, een aan elke kant, die ondersteunt 15W snel opladen en 15W snel draadloos opladen ook.

Deze heeft een paar hardware wijzigingen ten opzichte van de originele Galaxy Vouwen. De bovenste laag van het scherm zich nu uitstrekt tot aan de randen van de voorkant, het scharnier mechanisme is robuuster gemaakt en tiny betrekking hebben toegevoegd aan de boven-en de onderkant van de plooi om te voorkomen dat stofdeeltjes die binnen.