Samsung Galaxy S11 kunnen een aantal ernstige camera upgrades

De camera zou een van de meest opwindende aspecten van de Samsung Galaxy S11, met eerdere geruchten wijzen op zowel een 108MP sensor en een lens staat van 5x optische zoom – maar het klinkt nu net als die zoomlens mogelijk nog indrukwekkender.

Twitter leaker @UniverseIce heeft getweet dat “de S11 niet gewoon een normale 5x optische zoom.” Ze kon niet zeggen wat dat betekent, en uit de formulering het klinkt als de lens nog steeds bovenaan op 5x optische zoom, maar dat er wellicht iets speciaals of ongewone over.

In een antwoord op deze tweet ze verklaarde ook dat de Samsung Galaxy S11 zou waarschijnlijk een beetje dikker dan de 7,8 mm Galaxy S10. Maar terug op de camera het onderwerp, wij hebben een idee van wat je zou kunnen maken van de zoom-lens speciaal.

Zie je, volgens De Elec (een Zuid-koreaanse tech-nieuws site), MecaTech Systems is het leveren van test-aansluitingen voor een gevouwen camera in de Galaxy S11.

Een gevouwen camera is een ontwerp dat kan maken op een periscoop gelijkende lenzen minder prominent door het plaatsen van de camera behuizing zijwaarts. Dus dit is meer en meer bewijs dat de Samsung Galaxy S11 hebben een zoom lens, en zou kunnen betekenen dat het zal gaan zitten redelijk gelijk met de achterkant van de handset, ondanks zijn indrukwekkende gekletst niveau van de zoom.

Dat zou kunnen zijn wat @UniverseIce is het praten over in termen van het niet ‘normaal’ zijn, maar we hopen dat ze iets te betekenen hebben een beetje meer spannend.

Er is nog veel dat we niet weten over de Samsung Galaxy S11, maar met de telefoon het niet waarschijnlijk dat de lancering tot en met februari dat is niet verwonderlijk. We zijn ervoor om u met alle geloofwaardige lekken en geruchten als ze rollen in.

Via BGR