Samsung Portable SSD T5 is de games-bibliotheek u kunt passen in uw zak

De vaste plant zorgen voor serious gaming fans: hoe lang duurt het voordat je GPU begint puffend door middel van spelletjes? Maar een andere strijd is opgedoken in de afgelopen jaren.

Zal je spellen te passen op uw computer? Tegenwoordig een enkel spel kan vreet zoveel 150GB, groter is dan de capaciteit van sommige laptops drives zelfs vandaag de dag.

De Samsung T5 is een oplossing. Het is een kleine SSD die past in de palm van uw hand, maar knijpt in maximaal 2 tb aan opslag. Of, in het echte leven voorwaarden, waarschijnlijk met elk spel dat je zult betalen in de komende zes maanden, zo niet langer.

Pocket power

Het beste deel is kunt u past de Samsung T5 in uw zak, sluit hem aan op uw computer als het nodig is en zelfs Stoom installeren mappen over naar huis van een vriend en deze op te slaan uur van de download tijd.

Zelfs als je uiteindelijk nodig voor het delen van je games installeert bestanden met een vriend, de 540/s overdrachtssnelheid* zal gooien gegevens over in enkele minuten in plaats van uren. Niemand zit te wachten op een leeftijd gewoon te beginnen met spelen.

Denk aan een Samsung T5 als uw opgeslagen Spotify playlist van AAA games die je overal mee naartoe kan nemen.

(Image credit: Samsung)

Gebouwd voor de weg

Het is echt kan gaan overal ook. Drop it van 2m en dat komt goed uit. Een paar dagen gerommel rond in je rugzak, terwijl je bezig bent met werk of lezingen? Geen probleem.

Dit is een zeer robuuste externe harde schijf, en je zou nooit raden van het uiterlijk. De Samsung T5 heeft een geanodiseerd aluminium shell die ziet er zo glad als een smartphone, en komt in een aantal kleuren, waaronder zwart, blauw, rood en goud.

We zeggen niet dat je moet overeenkomen met uw SSD uw gaming rig. Maar u kunt als u dat wilt. We hebben een beetje een crush op de rode Samsung T5 SSD.

(Image credit: Samsung)

Keuzes, keuzes

U hoeft niet naar een hardcore game-ruiler om goed gebruik te maken van de Samsung Portable SSD T5 beide. Het gaat in de opslag niveaus van 250 GB tot 2 TB.

Afstemmen op uw behoeften en u op zoek bent naar de ideale manier om je games met u, waar u ook heen wilt. En de Samsung Portable SSD T5 ook betekent dat je niet hoeft open te breken uw computer en start gedoe met stekkers.

Het assortiment momenteel begint bij $94.99 (£96, AU $169) voor de 500 gb versie. Samsung 1TB T5 SSD kost $167.99 (£154.90, AU$279.35) en de top-end 2TB schijf is $279.99 (£330.75, AU$465.59).

Dit zijn de prijzen te koop, met de rrp ‘ s van normaal $97.99, $197.99 en $399.99 respectievelijk.

U kunt meer informatie vinden op Samsung.com.

*De cijfers zijn gebaseerd op de Samsung testen. De prestaties kunnen variëren, afhankelijk van host configuration. Te bereiken van maximale snelheden van 540 MB/s, de host-apparaat en de verbinding van de kabels moet de ondersteuning van USB-3.1 Gen 2 en de UASP modus moet worden ingeschakeld.