Star Wars: Jedi Gevallen Om de aanbevolen PC specs zijn stressvolle

EA heeft uitgebracht systeemvereisten voor de aankomende Star Wars Jedi: Gevallen Bestelling, en voor één keer lijken ze een soort van redelijk. Nou, in ieder geval totdat je kijkt naar de aanbevolen hoeveelheid geheugen (RAM) om het spel te draaien.

Als u wilt om het spel te draaien op de aanbevolen spec, je blijkbaar nodig hebt 32GB RAM-geheugen, wat betekent dat alleen hardcore video-editors en professionals kunnen echt het volle potentieel van deze interstellaire karakter actie spel. Nu, natuurlijk, het minimum vereiste bedrag is 8GB, zodat uw nederige mid-tot high-end gaming PC moet nog steeds in staat te schrapen door.

En, het is een beetje jammer, want de rest van het systeem eisen zijn ronduit redelijke door de normen van vandaag. Ontwikkelaar Respawn is actie spel alleen pleit voor een Nvidia GeForce GTX 1070 en een Intel Core i7-6700K, wat zou betekenen dat dit spel vrij gemakkelijk om te draaien op maximale instellingen.

Hier zijn de minimale systeemvereisten voor Star Wars Jedi: Gevallen Om:

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7/8.1/10
 • CPU: AMD FX-6100-of een Intel Core i3-3220
 • RAM-GEHEUGEN: 8GB
 • Grafische kaart: AMD Radeon HD 7750 of Nvidia GeForce GTX 650
 • DirectX 11
 • HDD: 55GB

En, hier zijn de aanbevolen systeemeisen:

 • BESTURINGSSYSTEEM: 64-bit Windows 7/8.1/10
 • CPU: AMD Ryzen 7 1700-of Intel Core i7-6700K
 • RAM: 32 GB (!)
 • Grafische kaart: AMD Radeon RX Vega 56 of Nvidia GeForce GTX 1070
 • DirectX 11
 • HDD: 55GB

Zal je echt nodig hebt 32GB RAM?

Zo, dat aanbevolen RAM-capaciteit, wij denken niet dat je het ook echt nodig hebben. We hebben onlangs deed een aantal testen om te zien hoeveel RAM-geheugen je nodig hebt in een game PC, en zelfs in de meeste geheugen-intensieve games, we zien alleen over 12GB RAM-geheugen gebruik voor het hele systeem. Het is onwaarschijnlijk dat, als het spel kan draaien op 8GB RAM-geheugen, een 32 GB-RAM kit zal een aanzienlijke boost in de prestaties over een 16GB kit.

Om nog maar te zwijgen van het feit dat Star Wars Jedi: Gevallen zal de Bestelling worden uitgevoerd op de huidige console generatie hardware, die alleen beschikt over 8GB geheugen die gedeeld wordt tussen de CPU en de GPU. Nu, zeker, game consoles zoals de PS4 Pro en Xbox One X hebben barebones besturingssystemen die in principe worden opgeschort in de achtergrond tijdens het spelen, maar EA beveelt aan vier keer het systeem geheugen hier.

Het is heel goed mogelijk dat we het helemaal mis hier en 32GB RAM zal resulteren in een transcendente gaming ervaring in Star Wars: Jedi Gevallen Bestelling. Wie weet, misschien is er een aantal unieke graphics instellen in de opties in het geheugen dat het eten van meer RAM-geheugen dan de meeste gaming-Pc ‘ s hebben. U kunt erop vertrouwen dat wij je om dit spel is om de test in beide richtingen.

En, hoge systeem eisen zoals deze zijn schadelijk voor mensen die niet super bekend met PC-hardware. Het is heel goed mogelijk dat iemand gaat zien deze systeemvereisten, en denken dat ze nodig om de schaal uit honderden dollars voor een 32 GB kit van het RAM-geheugen dat ze echt niet nodig.

We hebben een handreiking gedaan aan EA en Respawn voor commentaar, en we updaten als er iets verandert.

 • Welkom bij TechRadar PC Gaming Week 2019. We vieren de meest krachtige gaming platform op Aarde met een in-depth artikelen, exclusieve interviews en essentiële kopen van gidsen die showcase alles wat PC gaming te bieden heeft. Bezoek onze PC Gaming Week 2019 pagina om al onze dekking op één plek.