Van Star Wars, aan Disney Plus: alle shows, films, en lightsabers die je nodig hebt

Een Obi-Wan Kenobi TV-serie met Ewan McGregor is ook schema ‘ s om te beginnen filmen in 2020, wat betekent dat we kon zien dat het land zo snel als 2021, of kort daarna.
(Image credit: LucasFilm)
Terwijl Disney Plus heeft al een vol stappenplan vooruit, u kunt er zeker van zijn het is alleen de oppervlakte van wat Disney heeft voor de streaming service – zelfs als de details dan het volgende jaar of zo zijn nog steeds schaars.

Eerder verspreid over Disney Leven, Netflix, en de andere de huur en de aankoop van diensten, Star Wars, aan Disney Plus lijkt te geven fans van Star Wars een gecentraliseerde manier om toegang te krijgen tot een heel stuk van de inhoud, en niet te vergeten de exclusieve shows als De Mandalorian komen naar het platform. Met 4K / HDR – ondersteuning voor alle Disney-Plus-abonnees, het enige wat u stoppen met genieten van Star Wars-films en shows om met volle teugen zal worden of je hebt een 4K-TV in staat te duwen die pixels aan de max.
Star Wars on Disney Plus

Disney Plus Star Wars – films, en als ze komt terecht op de dienst

Star Wars on Disney Plus

Disney Plus Star Wars TV-shows – wat en wanneer

Star Wars on Disney Plus

Star Wars-shows en films ver, ver weg

Na dat? De volgende gepland Star Wars TV-serie zal een prequel toon volgende Diego Luna ‘ s Cassianus Andor, vanaf 2016 is Een Rogue – en ziet Alan Tudyk (Firefly, Wreck-It Ralph) reprising zijn rol als de sarcastische droid K-2SO. We ontdekten op de D23 Disney Expo die de show was gepland voor een release in 2021.
Veel van de hype rond Disney Plus is ten aanzien van de leisteen van nieuwe en exclusieve Star Wars TV-shows. De eerste zullen we het krijgen is De Mandalorian, de invulling van de achtergrond van de Mandalorian planeet waar jetpack-vastgebonden premiejager Boba Fett (uit de originele films) kwam uit. Met Taika Waititi het uiten van een droid metgezel, en Jungle Boek Jon Favreau regisseren, zijn we zeker dat we voor een goede tijd – en het zal beschikbaar zijn op de dag van de lancering, 12 November.
(Image credit: Lucasfilm)