Waarom Project Athena ziet er naar uit te brengen een nieuwe dageraad voor Intel

Een belangrijk onderdeel van dit Project Athena, die hem Intel bieden aparte onderdelen leveranciers en partners, potentieel een enorme nieuwe markt voor het bedrijf.
Spreken TechRadar Pro op de recente Intel Open House event in Londen, het hoofd van de onderneming voor zakelijke zei dat het land nog steeds biedt enorme kansen in verschillende branches.
(Image credit: Intel Corporation)
Criddle merkt op dat de behoeften van de klant veranderen, als werknemers steeds meer vraag naar flexibele arbeidsomstandigheden dat vereisen, lichter, meer duurzame apparaten. Jongere werknemers ook de vraag van de nieuwste tools, met een nieuwe medewerker base helpen duwen PC vernieuwen nummers in een heel scala van industrieën.
“Het is een reis, en het zal niet allemaal in één dag proberen te bewegen een ecosysteem kan een tijdje duren omdat er veel obstakels…we moeten ervoor zorgen dat het hele ecosysteem is het kopen van in.”
Het Athena Project lijkt te helpen het adres van het bedrijf in deze veranderende eisen, waardoor ze meer manieren om te werken met hun klanten over de hele wereld, en kunnen brengen enorme voordelen.
“Maar je hebt ook om hen in staat stellen om hun eigen innovatie en hun eigen unieke waarde propositie, en unique selling points, zodat ze kunnen zelfs tonen de creativiteit en innovatie in zichzelf als goed.”
Project Athena werd onthuld door Intel eerder dit jaar.
“Evolutie gebeurt in de technische ruimte in kleine stukken…wat we doen is proberen en toevoegen van revolutie naar evolutie.”
“Wat wij doen is proberen en zorg ervoor dat het Project Athena platform kunt de bouwstenen van alles wat, dan kunnen mensen innoveren over de top van het voor hun eigen gebruikers,” Criddle zegt.
“We hebben een dynamisch,” Criddle zegt: “de dagen van iets te bouwen, en hopen dat mensen het kopen zijn al lang voorbij…een zekere mate van maatwerk en flexibiliteit is een absolute vereiste.”

“We hebben de schaal door onze partners en onze klanten,” voegt hij eraan toe, “en ik denk dat het echt belangrijk dat het niet alleen over de Intel alles doen, wat we proberen te doen is om onze klanten en onze partners om succesvol te zijn, en hun klanten en hun partners.”
Intel heeft verklaard zich in een overgang van de traditionele PC-centric rol in de richting van “data-centric”, als het er op te leveren niet alleen de CPU van de hardware, maar de hele stapel.
Intel heeft verdubbeld naar beneden op haar activiteiten in het verenigd koninkrijk als het blijft zijn doel te ondersteunen en de macht van de computing netwerken van de toekomst.

“In feite kun je niet bouwen voor miljoenen en miljoenen individuele stukken van de technologie voor een klant,…maar de manier waarop klanten de implementatie van de technologie, met verschillende software en de verschillende oplossingen, wij kunnen u helpen met dat.”
“We zijn heel blij met de zaken die we hebben gezien in de afgelopen twee jaar,” Adrian Criddle, UK General Manager en Vice President van Intel, vertelde ons op. “Ik zou zeggen dat het waarschijnlijk meer dan onze verwachtingen van de consument en het bedrijfsleven in de PC-ruimte.”
“Je hebt een balans te vinden tussen het instellen van het standaard dat dat uiteindelijk stijve, en wat gaat helpen het ecosysteem in zijn totaliteit in termen van kostenbeheersing, waardoor de nieuwe technologie zo snel mogelijk.”
Intel Project Athena
“We houden het vinden van meer en meer kansen…dat waren onbenut voor,” voegde hij eraan toe, “Het verenigd koninkrijk is nog steeds gezien als een fantastische kans…het is een zeer aantrekkelijke ruimte nog steeds.”