Wales vs Fiji live stream: hoe kijken de Rugby World Cup in 2019 wedstrijd van overal

Na het houden uit de tweede helft gevecht om te beweren dat een onvergetelijke overwinning op Australië in hun laatste wedstrijd, Wales kijk nu odds-on om in aanmerking te komen voor de 2019 Rugby World Cup kwart-finale stadia. En je kunt kijken naar alle actie live en in volledige ongeacht waar u bent in de wereld door het volgen van onze Wales vs Fiji live stream gids hieronder.

Een overwinning zou moeten afsluiten, maar Fiji komen in het spel op een hoge na een indrukwekkende overwinning op Georgië heeft gehouden hun hoop op het bereiken van de volgende fase in leven, ook.

Live stream Wales vs Fiji – waar en wanneer

Dit Zwembad D botsing vindt plaats op woensdag 9 oktober op de 40.000 capaciteit Ōita Stadion in Ōita Prefectuur.

Het spel begint om 6.45 uur JST lokale tijd, dat is een 10.45 uur BST start voor Welsh fans kijken uit binnen-en een 9.45 uur FST kick-off voor de folk afstemming van Fiji.

Wales hoofd coach Warren Gatland zou het niet verschijnen tot het nemen van een kans in te gaan op woensdag spel, het steken met een grotendeels ongewijzigd kant van degene die onder de indruk tegen de Aussies. Ross Moriarty en James Davies komen in de zijkant voor Aaron Wainwright en Justin Tipuric, en er is een impuls met de bevestiging dat Dan Biggar is de all-clear te spelen, ondanks het nemen van een zware knock-in hun laatste wedstrijd.

Fiji hebben om te winnen te geven zichzelf een vage kans op kwalificatie, en zoals te verwachten zitten met hetzelfde team opstelde tegen Georgië – de enige uitzondering Viliame Mata, die komt om te beginnen bij nummer acht vooruit Peceli Yato.

U kunt kijken naar alle van de actie van deze cruciale wedstrijd van vrijwel overal op Aarde door het volgen van onze Rugby Wereld Beker Wales vs Fiji live stream gids hieronder.

Hoe kijken de in 2019 Rugby World Cup van buiten uw land

Als u in het buitenland bent voor een van de Rugby World Cup en je wilt niet te missen op het vangen van de dekking van uw eigen land, u zal onvermijdelijk vinden van het geo-geblokkeerd wanneer u probeert te streamen van online. Maar niet zweet. Met de optie van een VPN, kunt u afstemmen op die inrichtingen, ongeacht waar u bent in de wereld, zonder toevlucht te nemen tot een aantal vervelende feed op Reddit. En het beste van alles, het is echt gemakkelijk om te doen (of lees verder voor meer informatie over hoe stream dekking van het verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de verenigde staten).

We hebben getest honderden van Vpn ‘ s en beveel deze dan ook als de beste VPN-diensten die momenteel beschikbaar zijn:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement te krijgen 49% korting en 3 maanden extra absoluut GRATIS.

2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook

3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Het instellen van de dingen is super eenvoudig. Als je eenmaal hebt gekozen je VPN provider en de installatie van de software, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie. Kiezen voor een land waarin de Rugby World Cup en kijken alsof je in dat deel van de wereld.

Hoe stream Wales in het verenigd koninkrijk woont

Het goede nieuws voor Rugby fans in de UK is dat ITV heeft de live-uitzending van rechten tot 2019 de Rugby World Cup en toont elke wedstrijd van het toernooi free-to-air in verschillende ITV platforms.

Deze Pool D-wedstrijd wordt live getoond op ITV 1 met dekking vanaf 10.15 uur. Best ebay-lid, en de kick-off op een 10.45 uur BST.

Als u niet in het verenigd koninkrijk, maar wilt inhalen met ITV ‘ s World Cup dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Hoe kijken Wales vs Fiji in Australië

Als u kunt durven te kijken naar Wales weer Down Under, deze wedstrijd wordt live getoond op betaalde service Fox Sports , die de rechten heeft voor elke wedstrijd van het toernooi live via de speciale Rugby World Cup kanaal. Kick-off time is 7.45 uur AEST.

De australiërs kunnen ook de live stream van de Rugby World Cup actie via de Kayo Sport streaming-dienst, die beschikt over no lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand. Kayo Sport Basic Pakket kost $25 per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor $35, – per maand.

Als u op zoek bent om te kijken naar de Fox of Kayo Sport-dekking van in het buitenland u hebt een VPN.

Hoe kijken Wales vs Fiji wonen in Nieuw-Zeeland

Dit spel is een van de weinige 2019 Rugby World Cup wedstrijden worden live getoond en free-to-air in Nieuw-Zeeland via nrc handelsblad, met het kick-off om 9.45 uur NZST op woensdag avond.

Bovendien, streaming service Vonk Sport heeft snagged de rechten van alle wedstrijden van de 2019 Rugby World Cup live. Vonk zal kosten $89.99 voor een Toernooi Doorgeven aan elke wedstrijd, of je kunt de hand van meer dan $24.99 per wedstrijd.

Spark Sport is beschikbaar via de webbrowsers op uw PC, plus Apple en Android telefoons en tablets. Ook kunt u kijken op Chromecast en geselecteerde Samsung Tv ‘s, met plannen om de app op Apple TV en Smart Tv’ s later in het jaar.

Als je buiten Nieuw-Zeeland en wil kijken naar de berichtgeving van nrc handelsblad of Spark Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.

Hoe de live stream van Wales vs Fiji in de VS

In de VS, NBC Sports is de officiële omroep voor de Rugby World Cup in 2019, dus je zult moeten om zich aan te melden als u dat al niet bent) met het ontvangen van deze kanalen. Kick-off van de wedstrijd is om 5.45 am ET en 2,45 PT.

Voor de meest uitgebreide dekking NBC te bieden heeft, kunt u zich abonneren op NBC Sports Goud, die is het aanbieden van een Rugby World Cup Pass voor $199.99, het leveren van live, on demand en commerciële gratis dekking van het toernooi. Wedstrijden kunnen ook worden aangeschaft voor $29.99

Draad-en kabelschaar, maar nog steeds wil om te kijken naar de Rugby World Cup? Ook kunt u kijken via een van de onderstaande TV-streaming diensten. Ze zijn hard op weg de beste manier om naar te kijken anders kabel-alleen-shows en sport – en ze vrijwel allemaal een gratis proefversie ook:

  • Hulu met Live TV – $40, – per maand – Hulu met Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN.
  • FuboTV $35 voor de eerste van de maand, FuboTV geeft u de eerste maand tegen een gereduceerd tarief, maar na dat de prijs verhoogt naar $45 per maand. De service omvat CBS, Fox, NBC en de NFL Network, maar komt niet met ESPN.
  • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV Nu omvat CBS, Fox, NBC, ESPN en voor € 5 extra, kunt u de NFL Network.
  • YouTubeTV $40 per maand – YouTubeTV geeft u toegang tot CBS, Fox, NBC en ESPN.

Divider

(Image credit: de Toekomst)

Live stream Wales vs Fiji in Zuid-Afrika

De Live-verslaggeving van deze Rugby World Cup-wedstrijd zal worden weergegeven in Zuid-Afrika op de dienst abonnementen van de SuperSport, die houder is van een exclusief live uitzendrechten van het toernooi in de regio. Het ligt voor de aftrap tegen 11.45 uur SAST en worden getoond op SuperSport 1.

Als je uit de buurt van de TV u kunt ook kijken naar de wedstrijd via het netwerk streaming service voor PC en Mac, via SuperSports’ speciale app.

Als je wilt vangen SuperSports-dekking, maar zijn uit het land, kunt u gebruik maken van een VPN met behulp van deze handleiding.

(Image credit: de Toekomst)

Live stream Wales vs Fiji in Canada

In Canada worden de rechten om de Rugby World Cup in 2019 zijn eigendom van TSN Dus dat betekent dat je toegang tot dekking van de rugby union via je TV, online of op de TSN-app. Kick-off is om 5.45 am ET en 2,45 PT.

Als u wilt om het te vangen, maar zijn het land uit, u kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de rugby dekking.