Kijk uit OLED, TCL ‘s mini-LED 8-Serie Tv’ s zijn nu beschikbaar

De laatste jaren TCL heeft echt een reputatie opgebouwd hier in de VS, eerst met zijn low-cost schermen die gedomineerd Black Friday en Cyber maandag verkoop, en vervolgens met zijn bekroonde 6-Serie mid-range scherm. Voor de jaren, echter, TCL niet over een high-end scherm om te concurreren met LG, Samsung en Sony… tot nu.

Dat gezegd hebbende, de bereik-topping TCL 8-Serie is nu beschikbaar om te bestellen bij Best Buy in twee schermformaten – de 65-inch 65Q825 en de nieuwe 75 inch 75Q825 – beide van die gebruik TCL ‘ s mini-LED-technologie om de kloof te dichten tussen de LED-LCD-en OLED.

Zoals de naam al impliceert, mini-LED panelen pack in meer Led ‘s in elke centimeter van de 8-Serie schermen zijn dan de traditionele Tv’ s en, volgens de TCL er zijn meer dan 25.000 in de 75-inch versie die moet zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht, uniforme kleur reproductie en bredere kijkhoeken.

Het enige probleem is dat met betere prestaties, komt hoger de prijzen: De 65-inch 65Q825 kosten $2,000 terwijl de 75-inch 75Q825 gaat voor een koele $3,000.

Kleine Led ‘ s, maar groot prijskaartje

Voor een bedrijf dat zijn reputatie opgebouwd op low-cost schermen, het hoger-en 8-Serie is een echte vertrek van het bedrijf van de 65-inch model is twee keer zo duur als een vergelijkbare grootte 6-Serie, en de 75-inch model is drie keer de kosten.

Het punt TCL zou naar huis rijden hier is dat dit enkele van de eerste Tv ‘s gebruik van de mini-LED-technologie dat heeft een heleboel lucht moment tijdens de CES dit jaar, en kosten aanzienlijk minder dan de microLED Tv’ s die Samsung onthulde rond dezelfde tijd.

Waar het staat in tegenstelling tot Samsung ‘s nieuwe microLED Tv’ s zoals de 292-inch scherm voor het oproepen van De Muur zijn onduidelijk, maar uit de informatie die ons gegeven door de twee bedrijven, TCL ‘ s mini-LED lijkt te bieden soortgelijke voordelen.

Reeds verkocht op de mini-LED? Zowel de TCL 65-inch 65Q825 en TCL 75-inch 75Q825 beschikbaar zijn op de Best Buy now.