Amazon Singapore start met een aantal grote kortingen op tech

De global retail reus verantwoordelijk voor een revolutie in online winkelen heeft eindelijk zijn weg naar Singapore, met Amazon nu actief is officieel in het land.

Terwijl de site nog niet geland bij elke categorie volledig uitgewerkt, er is gelukkig veel tech al op bieden en om dit te vieren lanceren, er zijn een hele hoop goede kortingen op de keuze gadgets.

We hebben een rommel door deze aanbiedingen van Amazon Singapore en pakte enkele van de beste die beschikbaar zijn, vermelden ze hieronder. Echter, als u wilt bladeren door de tech op jezelf, check out deze pagina.

Sommige van deze deals zijn slechts rond de dag, dus als alles hier is op je radar voor een tijdje, dan kun je beter springen op het snel.

Anker Soundcore Liberty Air echte draadloze oordopjes | SG$97 (was SG$129 – opslaan SG$32)

Als u op zoek bent naar een veel meer betaalbare Apple AirPods alternatief dat ook nog eens leuk spelen met Android, de Soundcore Liberty Lucht vanuit het Anker is voor u. De toppen hebben 5 uur speeltijd met een extra 15 in de zaak, en de stengels van de knoppen zijn voorzien van geïntegreerde touch-besturing. U kunt bespaar 25% op Amazon Singapore op dit moment.
Bekijk De Deal

Sonos Een draadloze luidspreker | SG$248 (was SG$329 – opslaan SG$81)

Bekend om zijn hoogwaardige line-up van de aangesloten luidsprekers voor thuis, Sonos heeft veel van zijn beroemde high fidelity en een slimme mogelijkheden in een meer compacte en betaalbare optie met de Sonos Één. U kunt de Sonos Een draadloze slimme speaker in Zwart of wit voor een korting van 25% van Amazon Singapore nu.
Bekijk De Deal

Acer KG251QF 24.5-inch FHD gaming monitor | SG$194 (was SG$298 – opslaan SG$104)

Verpakking in een indrukwekkend 144Hz vernieuwingsfrequentie, 24.5-inch Full HD (1.920 x 1.080) beeldscherm en 400 nits helderheid, dit KG Serie monitor van Acer is uitstekend geschikt voor gamers met een beperkt budget. De al-betaalbare Acer KG251QF is verminderd door een verdere 25% nu, bespaart u meer dan SG$100 op Amazon Singapore.
Bekijk De Deal

WD My Passport 4TB draagbare harde schijf | SG$123 (was SG$309 – opslaan SG$186)

Als u veel extra opslagruimte, maar niet wilt om uit te shell ladingen van contant geld, dit 60% korting op de deal op de 4TB My Passport-schijf van WD is een totaal score. Eenvoudig te gebruiken met een 3-jaar lokale Singapore garantie, automatische back-upsoftware en de wachtwoordbescherming via hardware-encryptie, dit is een zeer goedkope manier om op te slaan of backups van uw gegevens.
Bekijk De Deal

Bose SoundSport Gratis echte draadloze sport oordopjes | SG$239 (was SG$319 – opslaan SG$80)

Als het Anker boven echte draadloze in-ears niet helemaal wat je zoekt, misschien dat je liever een sportiever paar ‘knoppen? De SoundSport Vrij van Bose bieden superieure geluidskwaliteit met alle extra ‘ s die u zou verwachten van een stevige paar workout oortelefoon. Beschikbaar tegen een korting van 25% in de kleuren Zwart , Navy, Oranje of Ultraviolet, grijpen deze Bose toppen voordat ze weg zijn.
 Bekijk De Deal