Andy Rubin plaagt nieuwe Essentiële telefoon met ‘radicaal andere’ form factor

Als je bang bent dat de niet-opvouwbare smartphone design heeft gekregen oud en vertrouwd in de afgelopen jaren, kunt u vinden Essentieel is het volgende Android-toestel te worden tot uw steegje.
Essential's GEM phone
Essential's GEM phone
Initiële rapporten wordt gesuggereerd dat de Essentiële Telefoon 2 zou beschikken over een scherm camera, dus die plannen zijn gewijzigd, of een echte Essentiële Telefoon opvolger is ook in de werken langs de GEM.
(Image credit: Andy Rubin)

Afbeelding 1 van 2

GEM Colorshift materiaal pic.twitter.com/QJStoiDleH8 oktober 2019
In een serie van verrassing tweets vandaag, Essentiële Producten CEO Andy Rubin heeft onthuld, een prototype van wat het bedrijf is van Essentieel belang Telefoon follow-up, tweeten uit de talrijke foto ‘ s en zelfs een video.
(Image credit: Andy Rubin)
Afbeelding 2 van 2

(Image credit: Andy Rubin)

Deze keer, echter, het blijkt dat het van Essentieel belang heeft genomen inspiratie van Samsung, met de GEM prototype met een pinhole camera uitsparing in de bovenste linker hoek van het apparaat.
Op dit moment nog geen release date informatie is aangeboden voor de komende toestel, maar we verwachten dat er een officiële aankondiging te komen in de niet al te verre toekomst.
Op de voorzijde van het apparaat, kunnen we zien wat Rubin wordt beschreven als een “Nieuwe UI voor een radicaal verschillende url [sic]”, met één beeld met een groot aantal gestapelde apps op één scherm, en een ander beeld weergeven van een niet nader omschreven en afgeslankt kaarten-app, kun je een van deze hieronder aan.
Terwijl Apple ‘ s iPhone X de aftrap voor de ‘display ‘ notch’ rage, het is de moeite waard op te merken dat de oorspronkelijke Essentieel Telefoon was de eerste om het implementeren van een display-uitsparing voor de camera aan de voorzijde.

Gestapelde apps in Essentiële s GEM UI