Apple TV Plus is het zetten van Deadpool ster Ryan Reynolds in een Kerst musical

Als je denkt het nog te vroeg om te schrijven, Kerst artikelen, we begrijpen – maar als u geïnteresseerd bent in de nieuwste Apple TV Plus laat wordt aangekondigd voor de nieuwe streaming-dienst, er is een feeststemming komen.

Apple TV Plus heeft aangekondigd een speciale Kerst met Ryan Reynolds (Deadpool, Detective Pikachu) en komiek will Ferrell (Ankerman, Zoolander).

De show is een muzikale nemen op A Christmas Carol van Charles Dickens’ klassieke verhaal van een gierige, penny-knijpen oude man (waarschijnlijk Ferrell) die wordt bezocht door drie geesten op Kerstavond en verhuisde naar zijn manieren.

Er zijn talloze aanpassingen van het verhaal over de jaren, met de wil van Jim Carrey, Michael Caine (samen met De Muppets) en Patrick Stewart alle genomen te hebben op de rol van Ebenezer Scrooge.

Ryan Reynolds zal ongetwijfeld een grote aantrekkingskracht, en gezien de meta-fictieve aard van zijn beroemde personage Deadpool, we zijn heel erg in de hoop om het rode-geschikt mutant een verschijning van soorten – hoewel gezien de rivaliteit tussen Apple TV Plus en de binnenkort te lanceren Disney Plus streaming service, het zou niet verrassend zijn als Disney weigerde om op te geven karakter aan Apple.

‘Tis het TV-seizoen

A Christmas Carol zal deelnemen aan een rooster van Apple TV Plus laat zien, met inbegrip van de Jason Mamoa serie Zie, Jennifer Anniston en Reese Witherspoon gastster De Ochtend Show, en zelfs een revisionistische biopic van de 19e-eeuwse dichteres Emily Dickinson.

Apple TV Plus is duidelijk probeert te harnas sommige grote naam in de sterren – en grote historische figuren te verhogen, het profiel van de programmering. Echter, kan het niet helpen maar voel dat haar toon curation is een beetje kam scheren, zonder de enorme omvang om tegemoet te komen aan een breed scala van smaken op dezelfde manier als Netflixen we zijn nieuwsgierig om te zien hoe unified het aanbod voelt bij de lancering.

Via De Hollywood Reporter