Argentinië vs VS live stream: hoe kijken de huidige Rugby World Cup 2019 wedstrijd van overal

Terwijl een overwinning van vandaag kan zien Argentinië claw back enige trots, de poema ‘ s worden enorm teleurgesteld met hun 2019 Rugby World Cup. En de verenigde staten hebben nog te halen een punt in Japan, na het verlies van hun eerste twee wedstrijden van de groep. Met beide teams wanhopig om uit te gaan op een hoge, kunt u kijken naar alle actie live en in volledige ongeacht waar u bent in de wereld door het volgen van onze Argentinië vs VS Rugby World Cup live stream gids hieronder.

Hun zware nederlaag tegen Engeland wel hun kwalificatie hoopt, tevens de eerste keer dat Argentinië hebben gefaald om het te maken in de kwart-finales in 16 jaar.

Live stream Argentinië versus USA – waar en wanneer

Deze Pool C clash vindt vandaag plaats in de 24.000 capaciteit Kumagaya Rugby Stadion in Kumagaya Stad.

Het spel begint om 1.45 uur JST lokale tijd, dat is een 1.45 am AST start voor Argentinië fans kijken van huis en 12.45 uur ET en 9.45 uur PT (woensdag avond) de kick-off voor de folk afstemming van de verenigde staten.

Die speelde voor meer dan een uur tegen Engeland een man neer volgende Tomas Lavanini ‘ s ontslag, Argentinië niet verrassend zijn het luiden van de wijzigingen van vandaag. Hoofd coach Mario Ledesma heeft gemaakt negen wijzigingen aan het staren line-up als hij ziet er om af te wenden wat zou een schok nederlaag tegen de Eagles.

Terwijl ze staart uit in het spel de laatste fasen, de verenigde staten gaf een geweldige account van zichzelf tegen Frankrijk in hun laatste wedstrijd en zal kijken om voort te bouwen op die prestaties.

U kunt kijken naar alle van de actie van deze cruciale wedstrijd van vrijwel overal op Aarde door het volgen van onze Rugby World Cup Argentinië vs VS live stream gids hieronder.

Hoe kijken de in 2019 Rugby World Cup van buiten uw land

Als u in het buitenland bent voor een van de Rugby World Cup en je wilt niet te missen op het vangen van de dekking van uw eigen land, u zal onvermijdelijk vinden van het geo-geblokkeerd wanneer u probeert te streamen van online. Maar niet zweet. Met de optie van een VPN, kunt u afstemmen op die inrichtingen, ongeacht waar u bent in de wereld, zonder toevlucht te nemen tot een aantal vervelende feed op Reddit. En het beste van alles, het is echt gemakkelijk om te doen (of lees verder voor meer informatie over hoe stream dekking van het verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Canada en de verenigde staten).

We hebben getest honderden van Vpn ‘ s en beveel deze dan ook als de beste VPN-diensten die momenteel beschikbaar zijn:

1. Express (VPN wordt geleverd met een 30 dagen geld terug garantie) Dit is de #1 rated best VPN in de wereld op dit moment, met de eerder genoemde niveaus van veiligheid, snelheid en compatibiliteit zetten het op de top van de lijst. U kunt het uit te proberen voor een maand gratis of zich aanmeldt voor een jaarabonnement te krijgen 49% korting en 3 maanden extra absoluut GRATIS.

2. NordVPN: SmartPlay tech maakt NordVPN een uitstekende keuze is voor streaming. Het is echt betaalbaar ook

3. IPVanish ondersteunt maximaal 10 apparaten, zo groot op gaan

Het instellen van de dingen is super eenvoudig. Als je eenmaal hebt gekozen je VPN provider en de installatie van de software, opent u gewoon de VPN-app, klik op ‘kies locatie’ en selecteer de juiste locatie. Kiezen voor een land waarin de Rugby World Cup en kijken alsof je in dat deel van de wereld.

Hoe live stream van de Eagles spel in de VS

In de VS, NBC Sports is de officiële omroep voor de Rugby World Cup in 2019, dus je zult moeten om zich aan te melden als u dat al niet bent) met het ontvangen van deze kanalen. Kick-off van de wedstrijd is om 12.45 uur ET en 9.45 uur PT.

Voor de meest uitgebreide dekking NBC te bieden heeft, kunt u zich abonneren op NBC Sports Goud, die is het aanbieden van een Rugby World Cup Pass voor $199.99, het leveren van live, on demand en commerciële gratis dekking van het toernooi. Wedstrijden kunnen ook worden aangeschaft voor $29.99

Draad-en kabelschaar, maar nog steeds wil om te kijken naar de Rugby World Cup? Ook kunt u kijken via een van de onderstaande TV-streaming diensten. Ze zijn hard op weg de beste manier om naar te kijken anders kabel-alleen-shows en sport – en ze vrijwel allemaal een gratis proefversie ook:

  • Hulu met Live TV – $40, – per maand – Hulu met Live TV omvat CBS, Fox, NBC en ESPN.
  • FuboTV $35 voor de eerste van de maand, FuboTV geeft u de eerste maand tegen een gereduceerd tarief, maar na dat de prijs verhoogt naar $45 per maand. De service omvat CBS, Fox, NBC en de NFL Network, maar komt niet met ESPN.
  • DirecTV Nu $50, – per maand – DirecTV Nu omvat CBS, Fox, NBC, ESPN en voor € 5 extra, kunt u de NFL Network.
  • YouTubeTV $40 per maand – YouTubeTV geeft u toegang tot CBS, Fox, NBC en ESPN.

Divider

Hoe stream Argentinië vs VS woont in het verenigd koninkrijk

Het goede nieuws voor Rugby fans in de UK is dat ITV heeft de live-uitzending van rechten tot 2019 de Rugby World Cup en toont elke wedstrijd van het toernooi free-to-air in verschillende ITV platforms.

Vandaag Pool C-wedstrijd wordt live getoond op ITV 1 met dekking vanaf 5.15 uur best ebay-lid, en de kick-off op een 5.45 am UUR.

Als u niet in het verenigd koninkrijk, maar wilt inhalen met ITV ‘ s World Cup dekking, dan moet u een VPN te verhuizen uw IP-voor het verenigd koninkrijk en rond de regio beperkingen. Volg gewoon de instructies hierboven.

Hoe kijken Argentinië vs VS in Australië

De wedstrijd wordt live getoond op betaalde service Fox Sports , die de rechten heeft voor elke wedstrijd van het toernooi live via de speciale Rugby World Cup kanaal. Kick-off time is 2.45 uur AEST.

De australiërs kunnen ook de live stream van de Rugby World Cup actie via de Kayo Sport streaming-dienst, die beschikt over no lock-in contracten en omvat ook toegang tot meer dan 50 sporten, zowel live als on demand. Kayo Sport Basic Pakket kost $25 per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor $35, – per maand.

Als u op zoek bent om te kijken naar de Fox of Kayo Sport-dekking van in het buitenland u hebt een VPN.

Hoe kijken Argentinië vs VS woont in Nieuw-Zeeland

Deze Pool C-wedstrijd wordt exclusief live uitgezonden in Nieuw-Zeeland door streaming service Vonk Sport, die heeft snagged de rechten elke wedstrijd van de 2019 Rugby World Cup live. Vonk zal kosten $89.99 voor een Toernooi Doorgeven aan elke wedstrijd, of je kunt de hand van meer dan $24,99 per spel.

Spark Sport is beschikbaar via de webbrowsers op uw PC, plus Apple en Android telefoons en tablets. Ook kunt u kijken op Chromecast en geselecteerde Samsung Tv ‘s, met plannen om de app op Apple TV en Smart Tv’ s later in het jaar.

Kick-off is om 4.45 uur NZST op woensdag.

Als je buiten Nieuw-Zeeland en wil je de dekking van Spark Sport, kunt u gebruik maken van één van onze favoriete Vpn ‘ s hierboven en bekijk de dekking van een andere natie.

(Image credit: de Toekomst)

Live stream Argentinië vs VS in Zuid-Afrika

De Live-verslaggeving van de wedstrijd zal worden weergegeven in Zuid-Afrika op de dienst abonnementen van de SuperSport, die houder is van een exclusief live uitzendrechten van het toernooi in de regio. De wedstrijd is ingesteld op de kick off op 6.45 am SAST en worden getoond op SuperSport 1.

Als je uit de buurt van de TV u kunt ook kijken naar de wedstrijd via het netwerk streaming service voor PC en Mac, via SuperSports’ speciale app.

Als je wilt vangen SuperSports-dekking, maar zijn uit het land, kunt u gebruik maken van een VPN met behulp van deze handleiding.

(Image credit: de Toekomst)

Live stream VS vs Argentinië in Canada

In Canada worden de rechten om de Rugby World Cup in 2019 zijn eigendom van TSN Dus dat betekent dat je toegang tot dekking van vandaag de openingswedstrijd via je TV, online of op de TSN-app. Kick-off is om 12.45 uur ET en 9.45 uur PT.

Als u wilt om het te vangen, maar zijn het land uit, u kunt een VPN gebruiken om toegang te krijgen tot de rugby dekking.