BT 5G start datum is vastgesteld op vrijdag

BT-Mobile klanten kunnen toegang 5G in 20 grote steden in het verenigd koninkrijk van vrijdag 11 oktober heeft het bedrijf bevestigd.

De service wordt aangedreven door EE ‘ s 5G-netwerk, die gelanceerd werd in de drukste Londen, Edinburgh, Cardiff en Belfast, Birmingham en Manchester in Mei. Sindsdien is de uitbreiding is voortgezet door middel van de toevoeging van vervoersknooppunten, grote openbare gelegenheden en nieuwe steden.

Abonnees die gebruik maken van de 5G dienst in staat zal zijn om toegang te krijgen tot gemiddelde snelheden die meestal tussen de 100 mbps en 150Mbps dan 4G.

BT 5G

Prijzen en tarieven zijn nog niet onthuld, maar de eerste klanten om te profiteren van de lancering zal worden degenen die hebben een BT converged services die de combinatie van supersnel breedband en mobiele connectiviteit.

BT is het vervangen van de bestaande ‘BT Plus’ converged tarieven met een service genaamd ‘BT Halo’ inclusief onbeperkt mobiel data-en telefoon, toegang tot 5G en connectiviteits. BT Halo is ook een bezoek van een ‘home-tech expert’ die zal helpen bij het opzetten van verschillende aangesloten apparaten bij u thuis.

“De aangesloten leven wordt steeds ingewikkelder,” zei BT Consument CEO Marc Allera, die zei dat het doel was de vereenvoudiging van de aansluiting van de verschillende apparaten, platforms en abonnementen.

Een team van 900 dergelijke deskundigen zijn samengesteld door BT als onderdeel van een drive om de klantenservice te verbeteren. Dit heeft ook gezien BT terug te keren naar de high street door EE winkels en de teruggave van alle door de klant diensten terug naar het verenigd koninkrijk aan het eind van het jaar.

Tot slot, BT zal stoppen met de verkoop van koper breedband diensten in gebieden waar deze is uitgerold supersnel breedband. Maar liefst 700.000 klanten ontvangen automatisch, gratis upgrades door de volgende zomer.

Het bedrijf toegevoegd dat het zou onthullen en meer informatie over de volledige glasvezel uitrol en de lancering van een nieuwe TV-dienst in de komende weken.