De blindspot toezicht in dit pickup weet wanneer je het slepen van een yacht

RAM truck
(Image credit: RAM Vrachtwagens)
Op De Weg is TechRadar de regelmatige blik op de futuristische technologie in vandaag de heetste auto ‘ s. John Brandon, een journalist die schrijft over auto ‘ s voor 12 jaar, zet een nieuwe auto en met de cutting-edge tech door de gangen per week. Voor één doel: het vinden van die nieuwe technologieën zullen ons leiden naar een volledig zelf-rijdende auto ‘ s.

Verborgen gevaren

RAM truck
In mijn tests, de blindspot monitoring werkte feilloos. In een vrachtwagen, het is nuttig, want je kunt niet altijd zien wat er achter je of in de naastgelegen rijstrook. Ik heb het getest andere vrachtwagens en ik heb nog nooit de mogelijkheid om te scannen dan de truck zelf. Als u slepen om een CAMPER camper, dat blokkeert je gezichtsveld, zodat je niet kunt zien dat de volgende baan, de uitgebreide sensoren helpen, zelfs meer.
(Image credit: RAM Vrachtwagens)

Afbeelding 1 van 3

RAM truck
In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)
Afbeelding 2 van 3

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)
Afbeelding 3 van 3

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)

Afbeelding 2 van 4

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)
Afbeelding 3 van 4

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)
Afbeelding 4 van 4

In de RAM 1500, het werkt een beetje anders. Als u met een aanhangwagen of een jacht, kunnen de sensoren scannen van alle de weg terug achter je en spot een tegemoetkomend voertuig op de naastgelegen rijstrook. (Door de manier, dat de functie heeft een lange naam, het heet Blind Spot Monitoring met Rear Cross-Path en Trailer Detectie.)