Heeft Sony gewoon lek dat AMD ‘ s volgende grafische kaart zal het ray tracing?

We hebben lang vermoedde dat AMD zou het ray tracing ondersteuning op hardware niveau in de Navi 20 Gpu ‘ s het gevolg van volgend jaar. Maar Sony kan er gemorst worden de bonen op AMD ‘ s ray tracing ondersteuning.

Sony heeft zojuist onthuld wat meer informatie over de AMD Navi-aangedreven PS5 in een exclusief interview met Wired, en in het Mark Cerny recht omhoog en zei: “er is ray-tracing versnelling in de GPU hardware”. Nu weten we ten minste één AMD Navi GPU zal in 2020 ondersteuning van hardware-niveau ray tracing. De grote vraag is dan, hoe zal dit reflecteren op de AMD desktop grafische kaarten?

Goed, we hebben al gehoord dat het ray tracing zou worden waardoor de weg naar AMD ‘ s volgende generatie grafische kaarten: het Navi-20. Deze grafische kaarten, als echte, gaat de strijd aan met Nvidia op de high-end, dat is iets dat AMD gewoon niet doen nu. Maar, onlangs AMD heeft gezegd dat het maken van een grafische kaart voor “iedereen”, dus misschien dat omvat mensen die willen spelen op Controle bij 4K met Ray Tracing.

Eerlijk gezegd denken wij dat het uiterst onwaarschijnlijk voor AMD te maken met een GPU zal in de PS5 en Xbox Project Scarlett ondersteuning van het ray tracing, terwijl desktop gebruikers uit te drogen. We zijn volledig verwacht AMD naar buiten te komen met een lijn van high-end Gpu ‘ s volgend jaar zijn – misschien zelfs zo vroeg als de CES 2020.

Één van beide manier, we zijn er zeker van AMD zal het delen van informatie over de volgende grafische kaarten zodra het klaar, we hoeven alleen maar te wachten en te zien. Maar, de manier waarop we kijken, hoe eerder AMD kan nemen Nvidia op dezelfde manier als met Intel, hoe eerder iedereen op jacht naar een nieuwe grafische kaart wint.

  • Welkom bij TechRadar PC Gaming Week 2019. We vieren de meest krachtige gaming platform op Aarde met een in-depth artikelen, exclusieve interviews en essentiële kopen van gidsen die showcase alles wat PC gaming te bieden heeft. Bezoek onze PC Gaming Week 2019 pagina om al onze dekking op één plek.