Een Samsung NVMe SSD 970 EVO Plus is de juiste pasvorm voor de huidige opslag-vretende games

PC-gaming heeft nog meer meeslepende, met DirectX 12 zodat voor ultra-realistische beelden en effecten. En voor degenen die willen de beste ervaring bij het benaderen van deze geweldige, de langverwachte inhoud, de juiste soort van SSD zeker van pas komt.
Dat is waarschijnlijk genoeg ruimte voor elk spel op je Steam verlanglijstje, vele malen. Geen zorgen meer over wat je hoeft te verwijderen om te spelen de laatste open-wereld meesterwerk op de dag van de lancering. Al die mooie hoge-resolutie textures kan kost je 50 GB-plus.

Tijd voor een upgrade?

Het weten wilt de prijzen voor het volledige scala van de SSD 970 EVO Plus? De line-up begint met de 250GB model met een ADVIESPRIJS van .99, maar dat is op dit moment naar beneden tot .99 (£83, AU9).
(Image credit: Samsung)
Nu dat de 4K-revolutie heeft stevig genomen te hebben, PC gamers hebben de kans om te zien een hele nieuwe dimensie van kwaliteit. Maar hoe zit het met de zware gegevens die nodig zijn voor het verwerken van de explosie van VR op de PC-scene? Onze inzet is dat u zult willen om de toekomst van uw PC nu het beste te halen uit de uitstekende VR games al uit, en die de ontwikkelaars zijn dromen volgende.

Samsung kunt u uw niveau van de opslag. Er zijn 250 GB, 500 GB, 1 tb en 2 tb Samsung NVMe SSD 970 EVO Plus schijven. We denken dat de 500GB is de sweet spot voor velen van jullie.
Maar de voordelen van een Samsung NVMe SSD niet met gaming. Elke taak die vereist jongleren grote data bestanden vliegt langs bij één van deze NVMe schijven. Ze zijn een groot voordeel voor foto-en videobewerking, met name bij het omgaan met de hoge bitrate van 4K clips die chomp tot gigabyte in seconden.

Moet een grotere boot?

Maar de voordelen van een Samsung NVMe SSD niet met gaming. Elke taak die vereist jongleren grote data bestanden vliegt langs bij één van deze NVMe schijven. Ze zijn een groot voordeel voor foto-en videobewerking, met name bij het omgaan met de hoge bitrate van 4K clips die chomp tot gigabyte in seconden.

Werken en spelen

Voor de hardcore en af en toe PC gamers, u zult ongetwijfeld gemerkt hebben dat de systeem eisen in de afgelopen tijd zijn steeds meer overdreven.
Terug in de dagen dat PC-games meestal kwam op de discs, de ruimte die ze kon chomp was beperkt. Tegenwoordig spelen kunt gebruik maken van 150GB, meer dan de ruimte op sommige laptops wanneer u voor het eerst deze uit de doos.
(Image credit: Samsung)
Deze zinderende snelheid maakt Windows voelen zich meer responsieve en vermindert de belasting tijden in alle spellen een duizelingwekkend bedrag. En, laten we eerlijk zijn, de helft van de pijn van het sterven in een spel is dat laad scherm wachten nadat het gebeurt.

1TB 970 EVO Plus kost normaal 9.99, maar kan worden vastgeklikt voor slechts 4.99 (£232, AU5) op het moment. En, met een plek op onze Kerst-lijst, de 2TB 970 EVO Plus 9.99 is momenteel neer op 9.99 (£421.73, AU9).
U kunt ook gebruik maken van één van deze Ssd ‘ s als de boot rijden. Dit betekent dat je het gevoel het voordeel van NVMe snelheid elke keer dat u uw computer uit de slaapstand, en bij elke beweging die u maakt in uw besturingssysteem.

U kunt meer informatie vinden op Samsung.com.
Het komt allemaal neer op de idee van “knelpunten”. Met een Samsung NVMe SSD u nooit het gevoel vertraagd door uw opslag, waardoor je op met wat u hoeft te doen, zonder het laden lag.

De Samsung NVMe SSD 970 EVO Plus is een NVMe solid state drive staat een leessnelheid van maximaal 3.500 MB/s en schrijfsnelheden van 3.300 MB/s*. Dat is ongeveer 30 x sneller dan een old-school draaiende platter harde schijf en zes keer sneller dan een standaard SATA SSD.