Google Pixel Horloge kan komen naast de Pixel 4

De Google Pixel Horloge kan lancering naast de Pixel 4 wanneer Google toont haar nieuwe tech uit, volgens een bron dicht bij de zaak.

Dat onbekende bron sprak Nikkei Aziatische Review, een site die nauwkeurig afgebroken tech start, dus het gerucht is de moeite waard om serieus te nemen. De bron stelt dat als de Pixel 4 en 4 XL, zal er een Google Pixel 4 5G, een nieuwe notebook apparaat, en een smartwatch.

Terwijl de Google Pixel Horloge niet genoemd, als Google is om te onthullen een nieuwe smartwatch, het zal de Pixel draagbaar.

Geruchten in 2018 voorgesteld Google is klaar met het invoeren van de eerste Pixel branded smartwatch, maar het is dacht dat het bedrijf besloot op het laatste moment niet op het ontsluieren van de draagbaar.

Het Google-Evenement plaats zal vinden in New York City op 15 oktober, en het is daar dat we verwachten te zien van Google ‘ s nieuwe hardware. TechRadar zal worden op de begane grond aan de gebeurtenis aan het testen van de nieuwe producten, met inbegrip van het Horloge (als het bestaat), dus check om te zien of de verwachte smartwatch is aanwezig.

Wat is er zo belangrijk is aan de Google Pixel Kijken?

De Google Pixel Horloge zou Google de kans om te pronken met haar Dragen OS besturingssysteem in de manier waarop het de bedoeling is op zijn eigen home-grown hardware.

Hetzelfde was het geval voor de Google Pixel smartphones, met vele gezien hen op de meest pure manier om ervaring op Android, als de hardware en de software is gemaakt door hetzelfde bedrijf.