Motorola Één Macro worden aangekondigd met een camera voor super close-up foto ‘ s

Motorola breidt One-serie van smartphones nog verder met de nieuwe Motorola Een Macro.

Na het horen van de lekken over het apparaat voor een paar weken, Motorola heeft nu bekendgemaakt dat de nieuwe smartphone. Het heeft een paar budget meer functies dan dat we hebben gezien op de laatste paar Motorola Één telefoons, maar, net als de rest van de serie, het komt met een opvallende functie.

Voordat Motorola Een Macro, zagen we de Motorola Eén Zoom, en voordat dat het Één Actie, Één Visieen Één. Al deze zijn aangekondigd in de laatste 12 maanden.

Wat is de Motorola Een Macro?

Net zoals bijna alle Motorola Een handsets, de Een Macro is vernoemd naar de camera systeem – in dit geval is het een macro lens, een stuk van de kit, Motorola nog niet gebruikt in de apparaten voor. Het heeft een 2 MP sensor.

Een macro lens is er een die wordt gebruikt om beelden op te nemen van kleine objecten van dichtbij, en ze zien er groot. Fotografen gebruiken deze lenzen om kiekjes van de kleine dingen zoals planten, insecten en voedsel.

Sommige smartphones hebben een macro-objectieven al, als de Eer Van 20 Pro, maar omdat veel toestellen zonder de lens hebben een modus om te repliceren, de kit nog niet zo populair geworden als tele-of ultra-breed.

De Motorola Één Macro ‘ s titulair snapper is verbonden door een 13MP belangrijkste sensor, 2MP diepte sensor voor portret-opnamen en een 8-megapixel front-facing camera is gevestigd in een inkeping.

Een uitgesproken budget affaire

Je zult merken dat Motorola Een Macro camera ontbreekt de 48MP snapper van de Motorola Één broers en zussen, en in het algemeen de specs zijn eerder mid-tier, zelfs ten opzichte van de andere handsets.

Er is een Mediatek Helio P70-chipset, een 6.2-inch LCD-scherm, 4GB RAM en 64GB opslag en 4.000 mAh batterij. Al deze specs (behalve misschien de batterij) worden overschaduwd door andere Motorola Een handsets.

Op het moment dat het toestel is alleen aangekondigd voor India, maar het zal worden gelanceerd in de rest van de wereld op 24 oktober, wanneer vinden we alle over prijzen en beschikbaarheid te zien als de handset is even betaalbare als de specs zou suggereren.