PlayStation VR 2 kon brengen draadloze virtuele realiteit, naar uw PS5 – en meer

En ten slotte hebben we opnieuw gezien de vermelding van een holografische modus waarmee de gebruiker om te speel games in 3D in de PlayStation-VR.
Next up is de mogelijke toevoeging van transparantie modus. Dit zou de headset de mogelijkheid om een bepaalde hoeveelheid transparantie wanneer nodig, zodat de gebruiker de real-life omgeving. Het doel van deze? Om voor AR toepassingen.
(Image credit: USPTO/Sony)
Sony heeft eindelijk bevestigd dat de PlayStation 5 release aan het einde van 2020, maar hoewel het bedrijf gemorste een paar belangrijke details over de next-generation console als onderdeel van de aankondiging, we hebben niets gehoord over de onvermijdelijke PSVR2.

En er is meer…

Dit patent details van een virtual reality-headset met drie ingebouwde camera ‘ s, twee aan de voorkant en één aan de achterzijde, naast de motion detection technologie. Als dat niet genoeg is, dat het lijkt alsof de PSVR 2-headset kan ook draadloos (via Bluetooth is aangesloten) en voorzien van een ingebouwde voeding, microfoon en een eigen video/audio signaal bron. In andere woorden, niet meer de stekker in de koptelefoon voor geluid, als luidsprekers zijn ingebouwd.
Het is bijna onvermijdelijk dat PSVR 2 is op de weg, maar of het zal lijken op de patenten die we hebben gezien tot nu toe is nog onzeker. We weten dat de PS5 zal het land aan het einde van 2020, maar we hoeven niet te verwachten dat de volgende generatie PSVR tot minimaal 2021.

Dit is een grote verandering van de huidige PSVR headset bedraad, en beschikt over een ingebouwde speaker en microfoon, hoewel de werkelijke uiterlijk van de potentiële PSVR 2 headset niet te veel af van zijn voorganger.
We konden ook zien dat de PlayStation Move – controller krijgt een upgrade, met inbegrip van zijn eigen ingebouwde camera.
De potentiële PSVR 2-headset kan ook veel beter op het verkeer volgen, volgens het octrooi, met tal Led ‘ s geplaatst aan de achterkant van de hoofdtelefoon.
Sony Interactive Entertainment een patent eerder dit jaar – dat werd goedgekeurd op 3 oktober 2019 – met de Verenigde Staten bij het Patent and Trademark Office met de titel ‘gegevensverwerking’.
Echter, LetsGoDigital heeft opgegraven van een octrooi voor de volgende generatie virtuele realiteit hardware die suggereert dat de PlayStation VR 2 zal worden draadloos, met ingebouwde camera ‘ s en een transparante modus.
Terwijl de headset zelf kan worden wireless, een aparte camera (zoals de PlayStation Camera) kan nog steeds nodig zijn om te worden gebruikt voor het bijhouden van deze Led ‘ s en volgen de bewegingen van de spelers.