Ring Alarm is een doe-het-security kit die werkt met uw Amazon-Echo luidspreker

Volgens Ring, kunt u gewoon gebruik maken van de Ring app sluit het basisstation via Wi-Fi of Ethernet, installeert u het contact sensoren op de deuren en/of ramen van keuze, en de motion detectoren te controleren voor beweging”.
De Ring Alarm werkt ook met compatibele Alexa-apparaten, zoals de Amazone-Echo en Amazon Echo-Stip – betekent dit dat u kunt inschakelen, uitschakelen, en check de status van het Alarm door het geven van Alexa een spraakopdracht.
(Image credit: Ring)
Als u andere Ring apparaten, zoals de Ring Video Deurbel 2, kunt u een verbinding naar de Ring van het Alarm en het activeren van uw camera ‘ s om de opname te starten als het Alarm klinkt – als je een abonnement nodig hebt om de Ring te Beschermen Plus om te profiteren van deze functie.

Met Amazon onlangs kloppen de prijs van de Ring Deurbellen met een voorsprong van Black Friday, het zou de moeite waard grijpen te gaan met het Alarm.
Met velen van ons behuizing dure gadgets zoals smart luidsprekers, OLED-Tv ‘ sen laptops in onze huizen, kunt u de beveiliging een punt van zorg. Dat is de reden waarom Ring heeft een nieuwe DIY security kit voor het maken van het versterken van uw huis makkelijker dan ooit.

Alarmerende smarts

Zodra uw Ring Alarm Security Kit is aangesloten, krijgt u real-time meldingen op uw smartphone of tablet wanneer iemand een kamer binnenkomt, opent een venster, of handmatig zet de sirene van de Ring Alarm toetsen.
Ring Alarm
De Ring Alarm Security Kit bestaat uit een base station, toetsenbord, neem contact op met sensor voor uw raam of deur, bewegingsmelder en een range extender, en vereist geen installatie door een vakman.
Er zijn drie verschillende modi voor beveiliging, en het alarm kan worden ingeschakeld en uitgeschakeld met behulp van het numerieke toetsenblok, of in de app.