Sennheiser SAP 370 is een comfortabele draadloze gaming headset met een 100 uur batterij leven

Logitech heeft een nieuwe wireless gaming headset die belooft te leveren top-notch kwaliteit geluid en een uitstekende levensduur, voor de duur van maximaal 100 uur voordat ze moeten opnieuw worden opgeladen.

Sennheiser ‘ s SAP-370 is een over-ear-hoofdtelefoons gebouwd met dezelfde audio technologie die wordt gebruikt in het bedrijf goed in SAP 300 headset, met goede niveaus van de duidelijkheid en de “uitzonderlijke prestatie” beloofd.

De headset USB-dongle is compatibel met PC, Mac en PlayStation 4, en Sennheiser merkt op dat de voordelen van een lage latentie draadloze verbinding. Je moet je tot 100 uur draadloos gamen voordat u de hoofdtelefoon ingebouwde batterij opnieuw moet worden opgeladen (via een microUSB-kabel).

Andere leuke extra ‘ s zijn een noise-cancelling microfoon die automatisch schakelt zichzelf uit wanneer u de lift de boom arm afstand van uw mond. Er is ook een volume wiel gebouwd in één van de oorschelp, waardoor u gemakkelijk aanpassen van het volume van je games.

Sennheiser GSP 370

(Image credit: Sennheiser)

Windows tweaking

Sennheiser ‘ s Gaming Suite voor Windows kunt u de audio doorgesluisd naar uw lamellen met een equalizer en verschillende presets, evenals een keuze van surround sound modi en microfoon opties. Merk op dat de software werkt alleen op Windows-10 op dit moment.

De GSP-370 is ook gebouwd om comfortabel voor langere gamesessies, profiterend van een padded split hoofdband, en memory foam oorkussens. Er is ook een mooie scharnier, die wordt verondersteld om automatisch de hoek van de oor cups aan te passen aan de vorm van uw hoofd, zodat het algemene idee is dat er niets te drukken te hard op je schedel of oren.

Sennheiser GSP 370

(Image credit: Sennheiser)

U kunt nu de aankoop van de Sennheiser SAP 370 rechtstreeks van het bedrijf met de prijs die is vastgesteld op £169 of $199.95 / AU$349.95. De inkoop van Sennheiser ook een GSA 50 headset hanger gegooid in voor een vrije, een accessoire dat kan worden bevestigd aan een bureau te geven die u ergens handig om op te slaan van de headset (zoals hierboven weergegeven).