De beste, 17-inch laptop 2019: bovenste grote scherm laptops voor uw geld

De 17-inch laptops zijn aan de bovenkant van de notebook voedselketen. Deze soms logge beesten vaak staan uit de verpakking, misschien lager lugubere kleurrijke strepen, en misschien grote ventilatieopeningen of spoiler-type ribbels die ervoor zorgen dat ze er meer uitzien als een sportwagen dan een draagbare PC.

17 inch laptops zijn vaak gebouwd voor gamers, met hun grote schermen ideaal in termen van het maken van de fijnere details van die prachtige graphics – of inderdaad het spotten van je tegenstanders in een online shooter.

En natuurlijk omdat de 17-inch laptops zijn grote hoe dan ook, dat geeft fabrikanten een bepaalde hoeveelheid licentie te duwen dingen verder in waardoor ze dikker zijn om te passen in een meer krachtige gaming onderdelen, zoals een high-end GPU (en, even belangrijk, deze notebooks beschikken over de ruimte om hopelijk passen in kwaliteit koeling oplossingen te laten deze beefier bits hardware echt de benen strekken).

Natuurlijk zijn er de 17-inch laptops die zijn niet gaming machines, met deze grotere notebooks ook ideaal voor zaken of extra zwaar, computing, gezien de mogelijke desktop-niveaus van de macht die kan worden gepropt in het chassis. En nogmaals dat de uitgebreide weergave is geschikt voor het ontwerp toepassingen zoals CAD of zelfs zakelijke presentaties.

Deze notebooks kunnen worden gericht op de gemiddelde dagelijkse gebruiker, ook wie gewoon wil genieten van een groot scherm voor het bekijken van films of het spelen van casual games op het verplaatsen, met een ultra-draagbare machine. Want ja, de 17-inch laptops zijn dun: zelfs gaming modellen, dankzij Nvidia ‘ s Max-Q technologie die helpt dergelijke portables werpen gewicht en centimeter (goed, millimeter).

Als u wilt de beste, 17-inch laptop, ongeacht het doel, we got you covered hier (en als je op zoek bent naar een kleiner model, natuurlijk, zorg ervoor om te controleren onze 13-inch of 15-inch laptop aanbevelingen – of inderdaad onze algemene roundup van de beste laptops).

De 17-inch laptops 2019 in een oogopslag:

  1. LG Gram 17
  2. Alienware Area-51m
  3. De Asus ROG Zephyrus ‘ S GX701
  4. Asus TUF Gaming FX705DT
  5. De Asus ROG Strix Litteken III G731GW
  6. De Dell Inspiron 17 7000 2-in-1
  7. HP Laptop 17z
  8. HP ZBook 17 G5
  9. Lenovo ThinkPad P73
  10. System76 Serval WS

De 17-inch laptops van 2019

Best 17-inch laptop: LG Gram 17

(Image credit: LG)

1. LG Gram 17

De beste totale 17-inch laptop

CPU: Intel Core i7-8565U | Graphics: Intel UHD Graphics 620 | RAM: 16 GB | Beeldscherm: 17 inch 2,560 x 1,600 IPS LCD – | Opslag: 256GB – SSD van 512 gb

Ongelooflijk dun en licht voor een 17-inch laptop

Een geweldige all-round performer

Uitstekend scherm

Eerlijk bedrag van flex in de dunne lichaam

Zoals je kunt raden van de naam, LG ‘ s richten zich met de Gram is op het maken van een zeer lichtgewicht en dunne notebook, die nog steeds weet te pakken in de 17-inch van het scherm onroerend goed. De Gram 17 17,8 mm dik, op de juiste wijze, en weegt 1,34 kg, waardoor het zeer licht voor een grote machine. Ongelooflijk licht, in feite.

Die 17-inch IPS-display, overigens, heeft een resolutie van 2.560 x 1.600 en is fantastisch voor een plek van de film te kijken op de weg. Een andere belangrijke positieve met de LG Gram 17 is een goed niveau van de batterij een lange levensduur, die helpt als u wilt kijken naar een paar films na een lange reis.

Je krijgt ook een goede selectie van poorten, en terwijl de SSD is misschien niet de snelste, deze notebook biedt nog steeds uitstekende prestaties voor dagelijks computergebruik dankzij een Intel Core i7-8565U processor staat van Turbo naar 4,6 GHz, samen met 16 gb systeemgeheugen.

Het eindresultaat is een uitstekende all-rounder die kan omgaan met alles, bar gaming – maar het was niet op berekend. Bovendien, LG Gram kan echt wel eens ‘ultraportable’, dat is een hele prestatie gezien de 17-inch chassis – en dat is de reden waarom deze LG laptop flarden onze top plek.

Best 17-inch laptop: Alienware Area-51m

(Image credit: de Toekomst)

2. Alienware Area-51m

De beste, 17-inch laptop voor gaming

CPU: Intel Core i7-9700 – i9-9900K | Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2060 – RTX 2080 | RAM: 16 GB – 64 GB | Beeldscherm: 17.3-inch FHD (1.920 x 1.080) 60Hz Anti-Glare IPS – 144Hz IPS Nvidia G-Sync | Opslag: 1TB SSHD – 2TB RAID0 Ssd + 1 TB SSHD

Enorm krachtig

Slim ontwerp

144Hz display met G-Synchronisatie

Erg duur

Kan warm (en luidruchtige)

Alienware brengt enkele fantastische gaming machines, met inbegrip van de beste, 17-inch model op de markt, dat is onze mening. Het Gebied-51m voordelen van een grote kwaliteit en opvallende design, maar belangrijker nog, sommige uiterst krachtige componenten te snel rijden frame-rates.

Deze laptop kan inpakken tot een Intel Core i9-9900K processor en GeForce RTX 2080 graphics, alles ondersteund met maximaal 64 gb aan RAM-geheugen. Dit alles helpt om het meeste uit van het Full HD-scherm is 144Hz refresh rate, met G-Sync bij de hand te houden alles super-vloeiend in veeleisende games.

Er zijn tal van andere slimme raakt met deze Alienware-model, inclusief de mogelijkheid om te upgraden van de GPU en de CPU voor het toekomstbestendig, een kwaliteit toetsenbord, en een aantal zeer indrukwekkende luidsprekers leveren van zowel helderheid en bas. Notebook luidsprekers die niet zuigen? Ja, ze bestaan…

Het nadeel is het bedrag van de schade het Gebied-51m zal doen om uw banksaldo, in het bijzonder voor een high-end specificaties. Toch, als je hebt het geld, het is de moeite waard de kosten.

Lees de volledige recensie: Alienware Area-51m

Best 17-inch laptop: Asus ROG Zephyrus S GX701

(Image credit: de Toekomst)

3. De Asus ROG Zephyrus ‘ S GX701

De beste dunne-en-lichte 17-inch laptop voor gaming

CPU: Intel Core i7 | Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2060 – RTX 2080 Max-Q | RAM: 8 GB – 24GB | Scherm: 17.3-inch FHD (1.920 x 1.080) 144Hz paneel met G-Sync | Opslagcapaciteit: 512 GB – 2 TB SSD

Zeer draagbaar

Toch verpakkingen tal van prestaties

Uitstekende kleur-accuraat mogelijk weer te geven

Een andere dure gaming machine

Wie zegt dat u niet kunt beschikken over uw gaming taart en het eten, want met een laptop als deze ROG Zephyrus, het is mogelijk om een ongelooflijk krachtige draagbare, die is niet eens van op afstand forse, maar blijft zeer slank en, eh, draagbare.

Het is, kortom, een gaming machine waarvoor je niet hoeft te gebruiken air aanhalingstekens rond het woord ‘portable’, wordt 18.7 mm dik (of dun) en een gewicht van 2,7 kg. Vergelijk dat eens met de bovenstaande Alienware is 43mm en 4,8 kg…

Maar met deze Asus 17-inch laptop krijg je nog steeds een Core i7-8750H hexa-core CPU ondersteund door een GeForce RTX 2080 Max-Q met 8GB RAM (er is maximaal 24GB van het systeem geheugen, overigens). Dit alles betekent dat u de oprit van het detail niveau en geniet van een spel dat u wilt.

Het display is ook een prachtig stuk werk, en wat meer is, het is Pantone Gevalideerd met 100% sRGB-kleurenspectrum, de betekenis van de kleur is de nauwkeurigheid van de spot-on out-of-the-box, en deze notebook kan worden gebruikt voor professionele foto-of videobewerking.

Bedenk echter dat de levensduur van de accu is teleurstellend kort, en de prijs is teleurstellend fors. Voor degenen die niet over het forse budget om te gaan met deze, of de genoemde Alienware laptop is het prijskaartje, makkelijker adem te halen en uit te checken onze volgende vermelding voor een meer betaalbare gaming optie.

Lees de volledige review: Asus ROG Zephyrus ‘ S GX701

Best 17-inch laptop: Asus FX705DT

(Image credit: Asus)

4. Asus TUF Gaming FX705DT

De beste betaalbare 17-inch laptop voor gaming

CPU: AMD Ryzen 5 3550H | Graphics: Nvidia GeForce GTX 1650 | RAM: 8 GB | Beeldscherm: 17.3-inch FHD (1.920 x 1.080) IPS-niveau NanoEdge | Opslag: SSD van 512 gb