BRITSE werknemers zijn te boeten aan persoonlijke leven voor werk’

Britse werknemers zetten zich op risico van burn-out als gevolg van een onvermogen om te schakelen van het werk.

Een onderzoek van Microsoft bleek dat een groot deel van de medewerkers vinden het moeilijk om uit te schakelen van hun werk, met 30 procent zegt regelmatig offeren hun persoonlijke leven voor het werk.

Dit is ondanks de slechts ongeveer een derde van de werknemers zeggen dat ze dachten dat hun werkplek hadden een “always-on” cultuur die hen nodig is om de hele dag online.

Evenwicht

Microsoft ‘ s onderzoek ondervraagd meer dan 2.000 BRITSE werknemers op hun werk gewoonten, en vond dat een schokkende 86 procent van de ervaren angst door het werk, druk in het afgelopen jaar.

Meer dan de helft (56 procent) zei ze antwoordde werk roept uur, met deze moet worden “altijd aan” het beïnvloeden van hun vermogen om te ontspannen thuis, en hen in staat stellen om quality time doorbrengen met hun vrienden en familie.

Slechts een kwart (23 procent) van de organisaties regelmatig initiatieven te nemen om hun medewerkers welzijn en iets meer dan de helft (53 procent) niet mee eens dat hun organisatie biedt trainingen om werknemers te helpen omarmen van een gezonde, evenwichtige levensstijl.

Dit ondanks de toenemende populariteit van ideeën, zoals flexibele werktijden, die is ontworpen om werknemers meer vrijheid in hoe ze werken. Van de 50 procent van de BRITSE werknemers van wie de organisaties bieden flexibele werktijden, slechts 35 procent worden actief aangemoedigd om dit te doen, en meer dan een derde (35 procent) zeggen dat ze een ‘reden’, zoals een afspraak om te werken buiten het kantoor.

Microsoft is nu een beroep op organisaties in het verenigd koninkrijk te verbeteren van de diensten die zij aanbieden werknemers, met inbegrip van een betere thuis te werken beleid, en de mogelijkheid om werknemers met een up-to-date hardware en apparaten om dit te vergemakkelijken.

“Het BRITSE organisaties hebben een zorgplicht voor hun werknemers en kleine veranderingen kunnen een groot verschil maken,” zei Howard Lewis, Oppervlakte Business Group Lead van Microsoft UK, op te merken dat het bedrijf onlangs aangekondigde Surface-producten zou alllow werknemers om “zichzelf in staat stellen en beweren dat hun leven terug.”

“Het gaat niet alleen over de invoering van een flexibel werken beleid en hopen op het beste. Organisatorische leiders moeten een rolmodel voor hun werknemers, ze uit te rusten met de tools om flexibele werktijden te werken en, het belangrijkste van allemaal, het communiceren van de waarde die dit soort beleid kan hebben voor een organisatie – zowel in termen van medewerker welzijn en de bottom line.”