VERZENDING Mkb zijn geld te verliezen door het niet hebben van een website

“Kmo’ s in het verenigd koninkrijk zou absoluut voordeel om te streven naar een maximaal rendement en het brengen van hun bedrijfsvoering volledig online zou dat ook te doen. Het goede nieuws is dat het gemakkelijker dan ooit, zelfs voor kleine bedrijven, ondernemers en solopreneurs, om te migreren van hun bedrijven om de functie volledig online in een kosten-effectieve manier.”
“Voor een MKB-eigenaar, het verhuizen van uw bedrijf online marketing en het management goed is voor de blootstelling, de productiviteit en efficiëntie, en de resultaten zijn zichtbaar op de onderste regel,” zei Matt Rosenberg, Directeur van Wix.
Wanneer gevraagd naar hun grootste zorgen, meer dan een derde (38 procent) van de Kmo ‘ s door Wix met de naam Brexit en de toestand van de economie als hun hoogste prioriteit is, met slechts 18 procent zegt het handhaven van de nieuwste technologie was hun grote angst.

Online

Landmeetkundige meer dan 500 kerncijfers bij de BRITSE Kmo ‘ s, de enquête bleek dat de bedrijven die volledig digitaal (met behulp van digitale hulpmiddelen, zoals facturatie en betalingen, customer service, chat, en automatiseringen etc) zagen hun inkomsten stijgen met een gemiddelde van € 35.000, – per maand.
Een verslag van de website maker Wix gevonden, dat zo veel van € 35.000, – per maand zou kunnen gaan om afval door Kmo ‘ s het niet volgen van zelfs elementaire stappen.
Groot-brittannië kleine bedrijven zijn verliezen op duizenden euro ‘ s per maand te wijten aan een gebrek aan online-efficiëntie, nieuw onderzoek heeft aangevraagd.
Deze stijging was voornamelijk te bijgeschreven op digitale tools helpen besparen tijd en middelen vrijmaken van werknemers voor meer winstgevende taks. Echter veel bedrijven nog steeds de voorkeur om te voorkomen dat bepaalde taken off line, inclusief de klantenservice, administratie, boekhouding, betalingen en facturen, en marketing diensten.
Dit omvat de vaststelling dat 40 procent van de Britse bedrijven hebben nog steeds geen online aanwezigheid en bijna 1 op 3 (30 procent) die een website hebben, zijn nog niet volledig digitaal.