Waarom inzicht in het netwerk, beheersbaarheid en veiligheid is van vitaal belang in digitale transformatie

Als bedrijven verplaatsen essentiële apps van verschillende klanten naar de cloud, zei hij dat de zichtbaarheid en de beheerbaarheid te zijn verdwenen, omdat het wordt gehost in andermans omgeving.
“Voorbij zijn de dagen waar u kan u op netwerk-en applicatie-teams in een kamer te bespreken en thrash uit de problemen. Vandaag de dag is het netwerk van iemand anders en de infrastructuur waar de app is gehost wordt van de cloud provider en hoe krijg je zicht,” zei hij.
Bovendien, zei hij dat telecom operators zijn de backbone-infrastructuur aanbieders voor ondernemingen.
NetScout biedt real-time, geïntegreerde zichtbaarheid en inzichten klanten nodig hebben om te versnellen en beveiligen van hun digitale transformatie.
Deze drie aspecten zijn van groot belang voor bedrijven om succesvol te profiteren van de kansen die de digitale transformatie of de verbonden wereld biedt, zei hij.

“Voorbij zijn de dagen waar u kan u op netwerk-en applicatie-teams in een kamer te bespreken en thrash uit de problemen. Vandaag de dag is het netwerk van iemand anders en de infrastructuur waar de app is gehost wordt van de cloud provider en hoe krijg je zicht.”
“Het digitale succes vereist een naadloze zichtbaarheid en de opvolging van de prestaties en de veiligheid in een complexe set van platforms, locaties en leveranciers. Het belangrijkste aspect is hoe doe je profiteren van de huidige algemeen beschikbare infrastructuur en het enterprise-ready,” Gaurav Mohan, vice-president voor Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Afrika en CIS op NetScout, vertelde TechRadar Midden-Oosten.

Om deze risico ‘ s beperken, zei hij dat HET moet sneller, nauwkeuriger en breder, dieper inzicht in hoe hun diensten zijn geleverd en beschermd, ongeacht waar, van wie of van de onderliggende infrastructuur, en hoe om snel te reageren als er problemen ontstaan.
Wanneer u op zoek bent om te verplaatsen van uw applicaties of infrastructuur naar een hybride cloud-omgeving, hij zei dat de zichtbaarheid en het beheer van de infrastructuur is een grote uitdaging en hoe meer je gaat digitaal, veiligheid is een andere grote uitdaging als je meer vatbaar zijn voor beveiligingsproblemen.

5G-netwerk is veiliger dan 4G

Een verhuizing naar een digitale opent de dreiging landschap, zo zei hij dat de rol van de dienstverleners wordt belangrijk, want zij hebben om de beveiliging van hun infrastructuur als de apparaten worden aangesloten op hun netwerk.
(Image credit: NetScout)
Gaurav Mohan, vice-president voor Zuid-Azië, het Midden-Oosten en Afrika en CIS op NetScout
“Groter DDoS-aanvallen zal gebeuren als de bad guys worden steeds meer verfijnd. Als we, service providers, worden slimmer en voeg meer intelligentie in het eindpunt, de rouge jongens worden ook steeds slimmer.
Hoewel 5G is steeds meer grip, zei hij dat het veel veiliger is dan 4G als de industrie is het toevoegen van meer veiligheid lagen op 5G en het is sterk geauthentificeerde en versleutelde maar de toegenomen bandbreedte van 5G aanleiding zal geven tot meer DDoS-aanvallen.
Digitale transformatie is een hot topic in de industrie, maar de grootste uitdaging voor bedrijven is de zichtbaarheid, de beheersbaarheid en de veiligheid van het netwerk, NetScout zei.
“Onze technologie speelt in op de uitdagingen en geeft een vroege waarschuwingen over de prestaties, afwijkingen en metadata op basis van de pakketten die wij vastleggen in de omgeving van de onderneming. Ondernemingen krijgen een vroegtijdige waarschuwing, analytics en forensische mogelijkheden op de cyberthreat aspect,” Mohan zei.