Waarom e-mail aanvallen moet je nummer een beveiligingsprobleem

Bedrijven worden geconfronteerd met een enorme stijging in de e-mail aanvallen als hackers kijken om een meer directe route om te gaan na de grote beloningen.

Nieuw onderzoek van Mimecast heeft gevonden die miljoenen cyberaanvallen zijn gebruik te maken van de nederige e-mail als hun wapen van keuze,

In het bijzonder zal het bedrijf gedetecteerd wordt er een belangrijke stijging van de zakelijke e-mail compromis (BEC) – aanvallen, die zie hackers op frauduleuze wijze imiteren van andere figuren binnen een bedrijf te misleiden van slachtoffers in het verzenden van persoonlijke gegevens of bronnen.

Gepasseerd

Mimecast de laatste kwartaalverslag gevonden 269 procent stijging van de BEC aanvallen in vergelijking met de vorige drie maanden, met de enorme piek in dergelijke aanvallen.

Echter BEC aanvallen zijn niet de enige methode cybercriminelen hebben al met succes door gebruik te maken van doel-organisaties. Mimecast de bevindingen gesorteerd 28,783,892 spam e-mails, 28,808 malware bijlagen en 28,726 gevaarlijke bestanden te typen in de wijk, die allen werden gemist door de huidige beveiliging tools en geleverd aan gebruikers’ postvak in.

Dit komt overeen met een totale fout-negatief percentage van 11 procent van de geïnspecteerde e-mails, met de nadruk op de dringende noodzaak voor bedrijven om hun e-mail security onmiddellijk.

“Het echte probleem is dat er tientallen van duizenden e-borne bedreigingen met succes in staat om de bypass in de e-mail security systemen die organisaties hebben in de plaats, effectief, waardoor ze kwetsbaar en zet veel druk op hun werknemers te onderscheiden van kwaadaardige e-mails,” zeide Jozua Douglas, vice-president van threat intelligence bij Mimecast.

“Cybercriminelen zullen altijd op zoek naar nieuwe manieren om te mijden traditionele verdediging en gek gebruikers. Dit betekent dat de industrie moet zich richten op investeringen in onderzoek & ontwikkeling, unified integraties en waardoor het gemakkelijker wordt voor gebruikers om een deel van de beveiliging verdediging, rijden veerkracht tegen opkomende aanvallen.”