Waarom is Apple de verkoop van Een Xbox controllers? Apple Arcade

Apple heeft zojuist afgeleverd Apple Arcade over het bereik van de apparaten van iPhones tot MacBooks draait iOS 13 of macOS 10.15 Catalina. Apple Tv ‘ s en iPads met de nieuwste besturingssystemen worden ondersteund. En het bieden van een betere game-ervaring heeft Apple gestart met de verkoop van een draadloze controller direct op haar website, maar het is gewoon zo gebeurt het dat het is niemand minder dan Microsoft ‘ s Xbox Een Draadloze controller.

Dit cross-over tussen Apple en Microsoft is een nieuwsgierig vervaging van de scheidslijnen tussen de twee bedrijven, die vaak vechten om te zetten uit de beste producten. Maar in dit geval lijkt het erop dat Apple heeft toegegeven, het erkennen van Microsoft heeft de beste gaming controller (een houding van wij zijn het eens met) zonder zelfs een poging om een Apple-branded controller.

Een grote stap in de gaming of een voorzichtige eerste stap?

Apple had een lange presentatie op Apple Arcade wanneer meer werd getoond tijdens de iPhone 11 de lancering eerder dit jaar. Het bleek uit een ton van games, al kunnen we niet zeggen dat de keuze om te beginnen uit de showcase met Frogger was goed bedacht. Allemaal hetzelfde, het bedrijf leek het aantonen van een belang in het gebruik van haar platform op het gebied van computers, tablets, smartphones en TV set-top boxen voor het leveren van een best-in-class gaming ervaring.

Sommige van de spellen heeft Apple voor de Apple Arcade zijn indrukwekkend, zoals de bijna-te-Zelda-achtige serie Oceanhorn. Maar, er is een opvallend gebrek aan grote AAA-titels. Ondertussen initiatieven, zoals Google Stadions (die is niet eens live nog!) grotere titels komen, brede device ondersteuning en een aangepaste controller.

De beslissing van Apple om de verkoop van de Xbox controller, naast de lancering van Apple Arcade maakt het gevoel alsof Apple het toch niet zo zeker over het platform. Vooral omdat Apple zou zeker het afleiden van een premie voor een controller zijn ontworpen in huis.

Maar aan de positieve kant, betekent dit dat Apple Arcade gebruikers hebben de optie van een beproefde en ware controller. En, het wordt nog beter als we bedenken dat de Xbox-controller beschikt over een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting.

Via Hub