Windows-10 de laatste functie houdt in dat je nooit meer halen uit uw telefoon opnieuw

Dus het zal een geleidelijke uitrol, dat is par voor de cursus deze dagen, maar schijnbaar komt te 19H1 bouwt (of nieuwer), met Microsoft op te merken dat het vereist een “minimum Windows-10 bouwen 18362.356”, dat is inderdaad de Mei 2019 Update (19H1). We hadden gedacht dat dit misschien een typefout, en dat het moet worden 19H2 misschien, behalve voor de vermelding van de specifieke build achteraf.
Microsoft merkt voorts op dat de app ook een overzicht bij te houden van de recente oproepen – op dit punt -, privacy-activisten’ hackles kan heel goed van start te bristle – en u heeft toegang tot die oproepen en oproepen naar mensen rechtstreeks van daar als een extra gemak.
U kunt ook vuur van een gesprek met de in-app, dialer of direct vanuit uw lijst met contacten. Bovendien, de Telefoon geeft gebruikers de mogelijkheid om gesprekken door te verbinden tussen de PC en de telefoon op een naadloze manier, blijkbaar.
Een van de meest recente andere veranderingen is de toevoeging van een laadniveau-indicator zodat je kunt zien of je smartphone klaar bent met het opladen, zonder daadwerkelijk te gaan halen.
Zoals vermeld, moet u een Windows-10 tester om te profiteren van deze functie, en nogal verwarrend, na de introductie van deze functionaliteit als onderdeel van de 20H1 update, later in de blog post, Microsoft zegt: “Deze functie wordt geleidelijk uitgerold naar Insiders op 19H1 bouwt of een nieuwere versie, dus het kan een paar dagen worden in de Telefoon app.”
De andere eisen, overigens, is dat je moet draaien op Android 7.0 (of beter) op uw smartphone, en de Windows-10 PC moet Bluetooth-mogelijkheden.
Windows-10 de laatste preview build voor de update door in de eerste helft van 2020 is een schot in de snel ring en belangrijk en versterkt het Uw Telefoon app, het geven van een Android-smartphone-eigenaren de mogelijkheid om te maken (en te ontvangen) telefoon gesprekken direct vanaf hun PC.

Oproep aan alle testers…

Natuurlijk, gesprekken gebruik maken van uw PC-luidsprekers en je hebt een microfoon aangesloten op uw computer.
Bouwen 18999 (20H1) introduceert de ‘Gesprekken’ functie om Uw Telefoon die u kunt oproepen beantwoorden op je PC, of als u dat liever heeft, te weigeren een gesprek met een aantal vooraf gedefinieerde tekst, of zend het rechtstreeks naar de voicemail.
Dus we zijn niet helemaal zeker wat hier aan de hand is, maar het is duidelijk dat dit een implementatie voor Windows Insiders en slechts in testen in deze fase.
Uw Telefoon al kunt u de tekst van uw PC en telefoon ontvangen meldingen op het bureaublad, en Microsoft is voortdurend bezig met het ontwikkelen van de app deze dagen, met de kennelijke bedoeling om u te laten doen vrijwel alles binnen Windows 10.
Geen andere grote veranderingen kwamen met het bouwen van 18999, hoewel Microsoft opgemerkt dat het vermogen om te bewegen (en formaat) Cortana venster, die eerder begon uit te rollen in een eerdere preview-versie, is nu beschikbaar voor alle testers.