Xiaomi Redmi 8 gelanceerd in India bij Rs 7,999 voor de eerste 5 miljoen kopers

De Redmi 8 komt in twee configuraties—3 GB + 32 gb en 4GB + 64GB. De eerste vijf miljoen klanten de hogere variant voor Rs 7,999 en kopers die kiezen voor het 3 GB variant krijgt een upgrade naar 4GB één gratis. De verkoop start op 12 oktober.
De achterkant krijgt een facelift met een nieuwe “Aura spiegel” stijl, het brengen van een glossy glas-achtige afwerking aan de mix. Kleur opties zijn onder andere Sapphire Blue, Ruby Red en Onyx Black. De telefoon is ook p2i-splash-proof.

Xiaomi Redmi 8 specificaties

Houden van alles lopen is een grote van 5.000 mAh batterij, dat de kosten over USB Type C. De Redmi 8 ondersteunt 18W snel op te laden, en een 10W snel lader wordt meegeleverd in de doos, waardoor het een van de goedkoopste telefoons te doen.
De grote upgrades beginnen met de camera ‘ s, de Redmi 8 heeft een dual-camera-instellingen op de rug. De primaire shooter is een 12MP Sony IMX363-sensor met een f/1.8 diafragma en 1.4 µm pixel grootte. Een 2MP diepte sensor helpt met portretten en edge-detection.AI Scène detectie en Google Lens support is ook gebakken in de camera-app van dit moment. De camera aan de voorkant is een 8-megapixel shooter.

Slechts een paar weken na de Redmi 8A, de Redmi 8 neemt de familie voor met verbeteringen in de camera, de batterij en de design afdelingen.
Redmi 8 wordt aangedreven door dezelfde efficiënte octa-core Snapdragon-439-chipset met 3 of 4GB RAM, als de Redmi 8A. De display is een 6.2-inch LCD-scherm met een HD+ resolutie en wordt beschermd door Gorilla Glass 5.
De selfie camera kan gebruikt worden voor face unlock, en een vingerafdruk scanner is ook aanwezig op de rug voor extra veiligheid.
Xiaomi India blijft het toevoegen van smartphones op de begroting van het portfolio, het nieuwste lid in de Redmi 8, dat brengt een hoop van de industrie-primeurs.
(Image credit: Redmi India)

Xiaomi Redmi 8 prijs en beschikbaarheid