Alle MacBooks zal sloot de Vlinder toetsenbord medio 2020, analist beweert

Beroemde Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat een aantal van de best mogelijke nieuws rondom MacBooks in jaar: medio 2020, alle MacBook-modellen gebruik maken van traditionele scissor switches binnen hun toetsenborden.

Natuurlijk, het is alom verwacht dat het gerucht 16-inch MacBook Pro zal het leiden van deze kosten door het schrappen van de… uitgedaagd Vlinder toetsenbord ontwerp in het voordeel van een meer traditionele scissor-switch-methode.

Dankzij Kuo, en voor het eerst gemeld door MacRumors, kunnen we nu verwachten dat dezelfde verbetering te komen om de rest van Apple ‘ s laptop line-up voor het midden mark van 2020.

Oudere ontwerp, betere betrouwbaarheid

Het is algemeen aangenomen dat Apple ‘ s Butterfly keyboard switch ontwerp werd bedacht om te zorgen voor dunnere en lichtere laptops dan mogelijk voordat. Dat was waar, zoals blijkt uit de 12-inch MacBook voor het eerst uitgebracht in 2015.

Echter, al snel kwam aan het licht dat deze nieuwe switches zijn meer gevoelig voor storingen door stof en andere deeltjes blootstelling, wat leidt tot toetsen die vast kwam te zitten of gewoon niet registreren persen. Als een resultaat, dit verhaal heeft gesleept Apple ‘ s laptops dan de spreekwoordelijke hete kolen voor een jaar nu.

Apple loopt momenteel een vrij ruime product vervangend programma voor MacBooks met defecte Vlinder toetsenborden, maar het schrijven is aan de muur voor dit ontwerp voor een bepaalde tijd.

Dus, we kijken ernaar niet alleen voor de kennelijk dreigend 16-inch MacBook Pro start, maar alle toekomstige MacBook releases, met ingehouden adem.

Via Tom ‘ s Guide