Amazon Muziek samen met andere streaming services op Apple TV

Als je de Apple Music abonnement op is, er is goed nieuws: vanaf vandaag, je zult in staat zijn om stroom Amazon Muziek op de Apple TV en de Apple TV, 4K.

Abonnees in staat zal zijn om te luisteren naar de 40 miljoen nummers beschikbaar via Amazon ‘s dienst als toegang tot hun favoriete artiesten, afspeellijsten en gekochte muziek, volgens Amazon’ s blog post.

De app van de aankomst komt niet als een verrassing gezien het feit dat Apple Music gestart op het Vuur TV in Maart, maar laat het zien dat de twee eerder rivaliserende bedrijven zijn nu meer geneigd zijn om samen te werken.

De andere, minder voor de hand liggende voordeel van het toelaten van Amazon Muziek op de Apple App Store is dat het vergroot de concurrentie tussen de streaming apps – vooral met Apple ‘ s eigen Apple Music service.

Waarom zou Apple wil de concurrentie voor zijn eigen service?

Onlangs Spotify zei dat Apple ‘ s eigendom van zowel het platform en zijn eigen service zijn leerboek anti-competitief gedrag, die heeft geleid tot de AMERIKAANSE regering om te onderzoeken wat de situatie is.

Bij Amazon Muziek aan boord, Apple kan nu zeggen dat het een andere rivaal muziek streaming services op Apple TV, versterken van de verdediging moet de sonde vooruitgang verder.

Dat gezegd zijnde, als je meer opgewonden over het streamen van uw Amazon Muziek bibliotheek dan bent u over Apple ‘ s stratagems, kunt u downloaden van de Amazon Music-app op de Apple TV App Store is vanaf vandaag in de VS, verenigd koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland, Brazilië, Canada, Frankrijk, Italië, Spanje, Duitsland, Mexico, Japan en India.