BT keert terug naar de high street als service naar de klant terug naar de UK

“We weten dat We moeten voorzien in de best mogelijke klantenservice te krijgen waar we willen zijn”, voegde Allera, op te merken dat dit een van de belangrijkste onderscheidende factor in een agressieve communicatie markt.
De vennootschap heeft geopteerd voor een grote herstructurering die gaat om de decentralisatie van de verschillende functies teneinde een meer regionale aanpak van de verkoop en ondersteuning. Als onderdeel van dit station, een nieuwe regionale call routing systeem zal zien klanten spreken voor de meeste lokale agent beschikbaar is.
BT niet alle nieuwe informatie op de volledige vezels strategie, maar deed bevestigen dat het zou stoppen met de verkoop van koper breedband in gebieden waar het supersnelle dekking. Maar liefst 700.000 klanten ontvangen een automatische upgrade naar ofwel de vezel naar de kast (FTTC) of fibre tot de stelling (FTTP).
Er zijn ook plannen om een toekomstbestendige bedrijven met BT set te bieden 1Gbps Ethernet-standaard, terwijl de ‘BT ‘ Halo’ converged service voor bedrijven zijn onder andere een digitale telefoonlijn in plaats van een analoge verbinding.

BT klantenservice

BT had al toegezegd om te retourneren met alle customer service activiteiten naar het verenigd koninkrijk en Ierland tegen het einde van 2020 en is gemaakt van 2.000 banen in de afgelopen paar jaar.
“Convergentie vormt een belangrijke pijler van de strategie van BT en één van de weinige gebieden voor toekomstige groei in een moordlustige markt,” zegt Paolo Pescatore, een analist bij PP vooruitziende blik.
(Image credit: BT)
Het bedrijf heeft geduwd convergentie sinds de £12,5 miljard overname van EE in 2016, de invoering van een gecombineerd aanbod van vaste en mobiele producten van vorig jaar. Het is gereviseerd dit aanbod met de lancering van ‘BT ‘ Halo’, terwijl het heeft ook een aantal andere synergieën.
EE de winkels worden nu co-branded met BT, wat betekent home breedband en zakelijke klanten in staat zal zijn om toegang te krijgen tot face-to-face ondersteuning meer gemakkelijk.

Connectiviteit doelen

“BT is bewegen en te veranderen met een unpresented scala van producten, samenwerkingsverbanden en diensten die zullen profiteren van de VERZENDING,” verklaarde BT CEO Philip Jansen, waarin de firma ‘s nieuwe ‘ Beyond Limits’ mantra. “Sinds ik bij BT [eerder dit jaar] ik heb een aantal van de geweldige dingen in dit bedrijf elke dag doet. Dertig miljoen klanten en bedrijven zijn afhankelijk van ons.
“Dit is de eerste keer in bijna 20 jaar dat BT klanten in staat zijn geweest om ergens heen te gaan voor ondersteuning,” beweerde BT Consument CEO Marc Allera.
BT is het reviseren van de klant van de dienstverlening door de introductie van ” multi-brand winkels van high street en de repatriëring van alle support activiteiten naar het verenigd koninkrijk, een jaar eerder dan gepland.

Ten slotte heeft het bedrijf ook een nieuwe gedetailleerde digitale vaardigheden, initiatief, ontworpen om te helpen miljoenen jonge mensen.
We zijn vanaf een goede plek is. De schaal en de reikwijdte van wat we doen is meer dan alleen statistieken. We zitten in een unieke positie die van invloed zijn letterlijk miljoenen mensen die elke dag in het verenigd koninkrijk.”

“We zijn gegaan van het land met het hoogste aantal klachten te hebben onder het gemiddelde in de sector. Onze missie is om de meest persoonlijke en lokale service, want klanten vertelde ons dit.”

Het zei dat de gesprekken met een UK-gebaseerde agenten hadden de hoogste klanttevredenheid en geopenbaard heeft een versneld tijdschema voor dat proces, samen met de introductie van ‘thuis-tech’ – deskundigen die ondersteuning bieden bij de klant woningen en kantoren.
“Terwijl BT is goed geplaatst, gezien haar netwerk activa, deze stap moet zijn enige tijd geleden gemaakt. Er zijn geen excuses meer, het moet uitvoeren. Het merk en de nieuwe visie is een stap in de goede richting. Echter, het lijkt niet vet genoeg is voor een bedrijf dat op zoek is naar te transformeren.