Chrome voor de desktop kunt nu e-nummers rechtstreeks naar je telefoon – hier is hoe om het te proberen

Momenteel beschikbaar zijn in Chrome 78 Beta, het is alleen kort na Google de mogelijkheid geïntroduceerd om het verzenden van tabs van het ene apparaat naar het andere te kopiëren en plakken van inhoud tussen apparaten.
Wanneer je aan het surfen bent op het internet op uw telefoon en het optreden van een telefoonnummer, het plaatsen van een oproep is een kwestie van tikken op de hyperlink te vullen en op de knop kiezen, maar het is niet zo makkelijk als je aan het surfen bent op het bureaublad. De nieuwe optie bespaart u hoeft te handmatig in tik op een nummer in – en mogelijk misdialing het.
Google test een nieuwe functie in Chrome dat maakt het mogelijk om een telefoonnummer van de browser op het bureaublad naar uw telefoon.

Hoe stuur je een nummer

Het aantal nieuwe opties voor delen werkt op een soortgelijke manier. Als u problemen via een hyperlink naar een telefoonnummer in Chrome op de desktop, u kunt gewoon klikken en een nieuwe ‘Oproep vanaf uw apparaat menu kunt u kiezen welke van de verbonden telefoons het verzenden van het nummer.
Als Android Police reports, de functie moet worden standaard ingeschakeld, maar kan worden in-en uitgeschakeld door het bezoeken van chrome://flags/#click-to-call-context-menu-geselecteerde tekst en het veranderen van de ‘Inschakelen klik-en-bel functie op het bureaublad wanneer een telefoonnummer is geselecteerd’ optie.
U kunt ook met de rechtermuisknop op een niet-gekoppelde nummer om toegang te krijgen tot de optie. Zodra het nummer is verzonden naar uw handset, één tik is genoeg om de oproep te plaatsen.
Via Android Police
Als de feature is in beta op het moment, het is moeilijk om precies te bepalen hoe de dingen zullen pan uit, maar voor nu lijkt het erop dat de functie wordt ondersteund op Android-9 en 10, en nummer verzenden is werkzaam in de mobiele versie van Chrome 77.