De stoom zal binnenkort laten we offline multiplayer games worden gespeeld met vrienden online

In essentie, op Afstand Samen te Spelen zal een speler de online host, met de game draait lokaal op hun PC. Welk spel ze aan het spelen is zal vervolgens streamen naar andere spelers online. De Input van de spelers terug te sturen naar de host, en het registreren van in-game als de spelers waren daar mee te spelen.
De nieuwe functie is niet hier helemaal nog, dat wel. Volgens onze zuster-site van PC Gamer, hij zal komen in beta vorm later deze maand. Een aankondiging legt uit, “Alle lokale multiplayer, lokale co-op en splitscreen games wordt automatisch opgenomen in de Remote-Play Samen bèta, die we van plan om te starten in de week van 21 oktober.”

Valve wil om ons allen te helpen meer spelen video games samen, en te dien einde, het is het introduceren van een nieuwe functie in Stoom genaamd Remote Samen Spelen. De functie wordt in feite elke lokale co-op spel – en multiplayer-game op Steam in een online spel.
Vandaag is ons team aangekondigd een andere geweldige nieuwe platform functie die gebouwd zal worden in Stoom: het op Afstand Samen te Spelen. Dit zal toestaan dat vrienden te spelen lokale co-op games via het internet alsof ze in dezelfde ruimte zijn samengekomen. https://t.co/jEZyGoXEfc10 oktober 2019

Een stap voor het spel streaming

Dit lijkt misschien niet het grootste nieuws, want veel van de beste multiplayer-PC games al online multiplayer, maar het is een positieve stap voor het spel streaming en een leuke touch door Valve. De functie kan vooral voordelig zijn als Stoom kan gamers te spelen hetzelfde spel online wanneer slechts één speler is eigenaar van het spel, zoals het geval zou zijn in de lokale multiplayer.
Remote Samen Spelen is ook een andere manier van het tonen van de mogelijkheden voor spel streaming. Niet alleen de spelers krijgen om de verbinding over een lange afstand, maar vermoedelijk slechts één van de spelers dient te beschikken over een gaming computer. Het neemt slechts een bescheiden hardware ter ondersteuning van game-streaming, zoals we geleerd hebben in de beta van Google Stadions toen speelden we Assassin ‘ s Creed Odyssey op een jaar-oude, Intel Celeron-aangedreven Chromebook.
Met deze update, het lijkt alsof het slechts een kwestie van tijd voordat het spel streaming dia ‘ s in zowat elke hoek van gaming.