Deze draadloze luidspreker verdubbelt als een soundbar – en het ziet er prachtig

(Image credit: Orbitsound)
Het zal wereldwijd beschikbaar te zijn, maar we wachten nog steeds op de internationale prijzen – wij dit artikel updaten zodra we het hebben.
Met draadloze speakers steeds vaker voor, het is geen wonder dat bedrijven op zoek zijn naar manieren om stijlvol integreren in hun audio-tech in hun klanten thuis – en dat is precies wat Orbitsound zoekt om te doen met haar nieuwste draadloze luidspreker, de ÉÉN P70W V2.
De draadloze luidspreker/soundbar ook gebruik maakt van de vennootschap Airsound technologie, die zorgt voor een “stereo geluid,” door het uitstralen van niet-centrale audio-informatie van de spreker side-firing stuurprogramma ‘ s. In andere woorden, je moet zien dat het EEN P70W V2 biedt een overweldigende geluid voor films, TV-shows en muziek, zonder de noodzaak van extra luidsprekers.

Volgens Orbitsound, deze nieuwe audio-tech was voorheen alleen beschikbaar waren op zijn vlaggenschip Lucht D1 luidspreker, met een kostprijs van 12.000 pond.

Hoe zit het met geluid?

Natuurlijk, het is allemaal niet over looks – Orbitsound zegt dat het EEN P70W V2 maakt gebruik van “baanbrekende nieuwe transconductance audio-technologie, [dat] helemaal optimaliseert de relatie tussen versterker en luidspreker drivers voor de uitzonderlijk lage vervorming”.
Er zijn een aantal opties als het gaat om connectiviteit; u kunt hem aansluiten op uw Wi-Fi, het streamen van muziek vanaf je smartphone via Bluetooth, of het aansluiten op een muziek-streamer met behulp van de 3,5-AUX-aansluiting. Het wordt aangesloten op uw TV via een optische verbinding.
Binnen de Orbitsound app, vindt u ook toegang tot Spotify Sluit, Apple, Muziek, en Tunein Radio, wat betekent dat u niet hoeft te wisselen tussen verschillende apps om te speel uw muziek.
Deze goed uitziende luidspreker ook gebruikt voor een soundbar, en kan aan de wand worden gemonteerd, geplaatst in de voorkant van uw TV, of zat op een plank, waardoor het een flexibele oplossing voor mensen met beperkte ruimte in de woonkamer.
Komt in het zwart en bamboe, de Orbitsound EEN P70W V2 is beschikbaar om te kopen voor € 399 bij John Lewis in het verenigd koninkrijk. Als die prijs maakt je balk, vergeet niet dat we verwachten veel van John Lewis Black Friday deals over November, zodat deze luidspreker kan ook worden verminderd.
Het multiroom-compatibel te zijn, dus als u een andere Orbitsound spreker, zoals de OrbitSound A70 airSOUND Barkunt u sluit ze aan vul uw hele huis met geluid.