Deze pen die tevens dienst doet als telefoon is een briljant idee – of volledig domme

Op papier tenminste, pen telefoons lijkt een goed idee; waarom anders zou meer dan 2.000 mensen investeren bijna 0,000 in de Zanco Smart-pen op crowdsourcing platforms?
Echter, de hoeken zijn afgesneden om dat te bereiken prijs. Het biedt telefoon-mogelijkheden, maar alleen op 2G. Niet een groot probleem om eerlijk te zijn gezien het feit dat het in 2017 Nokia 3310 was ook een 2G-apparaat. Het kan twee SIM-kaarten (ja, twee) of swap één van hen voor een microSD-kaart, een essentiële add-on als de K07 heeft slechts 32MB (ja, megabytes) in van het geheugen.
Het heeft wel Bluetooth-mogelijkheden al als kleine fysieke knoppen die zou vereisen een iets scherpe en puntige – zoals een potlood – naar-toets het telefoonnummer in. Er is zelfs een camera met een 0,3 megapixel resolutie, voice-opname mogelijkheden, van een ingebouwde FM Radio en, verrassing, verrassing, een zaklamp. Jammer dat er geen laser aanwijzer al.

Baanbrekende tech

Het beste van al, het is beschikbaar in drie kleuren: rood, zwart of zilver. We zijn zo geïntrigeerd door deze spy pen-telefoon die we hebben gevraagd om een monster voor een snelle handen op. Zal het ooit lid worden van onze beste smartphone of beste zakelijke smartphone kopers gidsen? Blijf op de hoogte!
Dus toen we voor het eerst kwam de Servo-K07, we dachten dat het misschien een uitmuntend voorbeeld van de inkt in de perfectie, doorspekt met een aantal slimme slimme technologie voor de veeleisende zakenmensen. De waarheid is helaas verre van dat.
Aangekondigd als “de mobiele telefoon die kan worden geschreven”, waarvan wij denken dat het betekent dat dit een telefoon die kan schrijven, de K07 is de enige echte pen telefoon op de markt. In tegenstelling tot de Zanco, deze heeft een bal pen dat werkt zelfs zonder batterij en een nauwelijks geloofwaardig prijskaartje in bijlage aan het.

  • Pennen kunnen worden gebruikt op de leien. Hier is onze lijst van de beste tablets van 2019