F1 live stream: hoe kijken de Japanse Grand Prix 2019 online vanaf elke locatie

Sky Sports F1 is de dekking uitsluitend van dit jaar, dus ideaal als je al een abonnement op Sky Sports. Met behulp van de Sky Go app laat je kijken op verschillende andere apparaten, waaronder laptops, Apple en Android mobiele apparaten en via uw PlayStation of Xbox.

Japanse Grand Prix 2019 – waar en wanneer
De 2019 Formule 1-seizoen heeft bereikt in Japan in het midden van de Rugby World Cup 9and tyfoons!) in hetzelfde land. Dus alle ogen zullen op de Japanse Grand Prix, waar Lewis Hamilton top-plek blijft ondermijnd worden en weer geschud door de Ferrari of Red Bull jongens. U kunt live-stream F1, waar je ook bent.
Balans van opties en het gemak van gebruik
60

Het beste voor

Werkt met

RDS en TSN hebben de rechten van de Formule 1 ten noorden van de grens in 2019. Je zou ook kunnen proberen de diensten zoals Sling of Fubo die gratis proeven en vereisen geen kabel.

De Japanse Grand Prix begint zondag, 13 oktober om 2.10 uur lokale tijd. Dat is dus 6.10 uur BST, 10.10 uur PT, 1.10 uur ET.

Aantal plaatsen

Als u niet wilt abonneren, naar de Lucht kijk naar deze Grand Prix, dan kan je Nu TV Sport Pass in de plaats. Het kost £8.99 per dag of € 34 voor een hele maand, dat zal u laten vangen alle de praktijken, de kwalificatie en de race zelf en tal van andere sport, om op te starten.
Aanmelden voor ExpressVPN nu en geniet van een 49% korting en 3 maanden GRATIS bij een jaarabonnement. Of geef het een keer te proberen met zijn 30-dagen geld terug garantie. Het is snel, veilig, eenvoudig te gebruiken en werkt op vrijwel elk mobiel apparaat en streaming box kunt u er aan denken.
Dit F1-seizoen is spannend zo ver met Hamilton en team Mercedes bestormen vooruit in het begin van de races. Maar in meer recente gebeurtenissen in de test van de baan bleek moeilijker met het team van Ferrari wijzigingen die hebben vast en hielp hen scheur in het verschiet voor de verschillende wedstrijden.
Gebruiksgemak

Hoe om te kijken naar de Japanse Grand Prix van buiten uw land

Onbeperkte Bandbreedte

In aanmerking komende zaterdag, 12 oktober om 3 uur ‘ s middags plaatselijke tijd (7 UUR, een uurtje of 11 PT, 2am ET).
De huidige stil heeft Hamilton naar voren met 322 punten, gevolgd door teamgenoot Bottas met 249 dan Ferrari ‘s Leclerc met 215 op de voet gevolgd door Red Bull Verstappen 212 dan Ferrari’ s Vettel met 194. Die Mercedes op de top met 571 punten gevolgd door Ferrari op 409 dan Red Bull in 311.
TunnelBear
160

Hoe de live stream van de Japanse Grand Prix in het verenigd koninkrijk

U moet in staat zijn om een Fox Sports pakket via een mooie aanbieding als u wilt genieten van minder. De Foxtel Nu app werkt met deze, dus je kunt live stream naar je favoriete apparaat en overal met behulp van een VPN.
U kunt alle spannende race met een F1 live stream van overal in de wereld – hier is hoe.
20
55

Hoe de live stream van de Japanse Grand Prix 2019 in Australië

Compatibele apparaten

De actie zal worden weergegeven op de betaalde diensten die worden weergegeven in de rest van de Formule 1-races dit jaar – Fox Sports en Kayo Sport. De Kayo Sport Basic Pakket kost per maand en stelt gebruikers in staat om stroom over twee apparaten tegelijk. U kunt ook de service biedt ook een Kayo Sport Premium Pakketbiedt drie gelijktijdige streams voor , – per maand.

Onbeperkte bandbreedte

Kijk naar de Japanse Grand Prix in de VS: live-stream F1

Niet in de UK dit weekend? Vrees niet, bekijk ons advies over het gebruik van een VPN boven, en het laat je kijken in de UK dekking uit waar op Aarde je bent.
Hun apps bedoel u kunt deze vanaf de door u gekozen apparaat waar je ook bent (hoewel je hebt een VPN – als je dat in het buitenland).
Praktijk 2 vrijdag, 11 oktober om 2 uur (6 uur BST, 10 PT, 1 uur ET.)

Hoe om te kijken naar een Japanse GP F1 live stream in Canada

Om te zien hoe u kunt stream F1 leven van de Japanse Grand Prix in het verenigd koninkrijk, Australië, de VS, Canada en Nieuw-Zeeland, dan ga iets verder naar beneden op deze pagina voor de uitzending opties. Maar als je het probeert en afstemmen op uw eigen stream van buiten uw land, u zult snel ontdekken dat het geo-geblokkeerd.
Lewis Hamilton heeft deze Grand Prix in beide 2018 2017 evenals 2015 en 2014. Hij kon winnen meer dan twee in een rij dit jaar of wordt dit zijn jaar tussenuit waar teamgenoot Bottas of Ferrari ‘ s Leclerc claw back sommige punten?
De tijden die u nodig hebt om te weten is als volgt, alle in de lokale Japanse Standaard Tijd (GMT+9) eerste:

Hoe je een F1 live stream in Nieuw-Zeeland


In de VS, ESPN heeft de rechten van de F1 live (met behulp van Sky UK dekking). Dat is goed nieuws als u de kabel, maar als je een koord-cutter je zou kunnen proberen met een gratis proefperiode aan een andere streaming service als Sling en Fubo en let op er.
Terwijl al die grote spelers zullen ongetwijfeld vermaken op Suzuka, het is de moeite waard een oogje uit voor Renault dit weekend als het team is het testen van een nieuwe voorvleugel die zij hoopt te laten richten op de “big points”.