Gratis Galaxy Toppen giveaway maakt Samsung S10, Noot 10 van de toelichting en de A90 aanbiedingen nog beter

Geloof ons als we zeggen dat we goed en wel klaar waren voor Black Friday 2019. Het is als de deal-honger TechRadar editors echt in te komen tot hun eigen, het graven van de goedkoopste prijzen op het heetste van de wereld tech. En het is helemaal klaar om te starten op 29 November.

Maar Samsung heeft uiteraard niet de memo…het is gewoon bekend dat voor de volgende twee weken, dan ontvangt u een gratis paar van de Samsung Galaxy Knoppen wanneer u de kopen van de Samsung S10, Noot 10 of A90 5G , hetzij op contract of een SIM-vrij zijn van een aantal geselecteerde retailers.

Dat is een redelijk gemiddelde freebie. Zo ontdekten we toen we getest voor de Samsung Galaxy Toppen review, leveren ze een grote, krachtig geluid en zitten comfortabel in het oor. Oh, en ze meestal kost € 139!

Dit aanbod is beschikbaar vanaf vrijwel overal kunt u denken aan het kopen van één van de in aanmerking komende handsets we een lijst onderaan – evenals, uiteraard, direct van Samsung. Dus als je denkt dat je zou moeten wachten tot Black Friday tas een smartphone koopje, denk dan nog eens!

Divider

Samsung Galaxy S10
Samsung ‘ s 10e verjaardag telefoon zeker niet teleurstellen. Van de triple lens van de camera aan de achterkant aan de glinsterende 6.1-inch Infinity-O-display, is het een smartphone die schreeuwt ‘premium’ bij elke regel van de spec sheet. En zes maanden in de houdbaarheid, de prijs begint te vallen, ook!

Zie de beste Samsung Galaxy S10 aanbiedingen

Samsung Galaxy A90 5G
De A90 is Samsung ‘ s poging om 5G mogelijkheden voor een lager budget, met de handset met een kostprijs van minder dan € 700 SIM-vrij en tarieven komen op grond van £40 per maand. Het is een beetje chunkier dan de S-serie, maar nog steeds blijkt het opvallende display en royale levensduur van de batterij die we associëren met Samsung ‘ s beste vlaggenschip telefoons.

Waar krijgt u dit gratis Toppen telefoon deal:

Met meer dan 50 deelnemende winkeliers van het weggeven van de gratis draadloze hoofdtelefoon, we zijn niet van plan om hier op te noemen (u kunt het hele land op de website van Samsung). Maar hier is een lijst van enkele van de belangrijkste spelers:

– Vergelijk het gehele assortiment met de beste Samsung telefoon aanbiedingen