Gratis glasvezel upgrades voor Breedband gebruikers probeert in te luiden in de digitale toekomst

Het is allemaal onderdeel van BT ‘ s ambitieuze ‘Beyond Limits’ visie. Philip Jansen, Chief Executive van BT, zei: “We zijn het helpen van gezinnen en gemeenschappen in heel het verenigd koninkrijk, en bedrijven in groot-Brittannië en de hele wereld, om de belemmeringen van vandaag te zien de potentie van morgen.”
Deze upgrade supersnelle glasvezel breedband belooft zippier en meer betrouwbare connectiviteit voor duizenden mensen, met gemiddelde snelheden verhoogd van 10Mb overal tot 50Mb – hopelijk eindigt het licht van frustrerend webpagina bevriezen-ups en stotteren TV-streaming. Voor de 10% die momenteel niet in staat om te ontvangen BTs supersnelle verbinding echter, BT zegt dat bestaande technologieën zoals 4G en 5G breedband, zal worden gebruikt voor het verkrijgen van de beste snelheden mogelijk.
Opzet bij het zien van de UK beter met elkaar verbonden – het overwinnen van de verschillen in de geografische locatie, bijvoorbeeld – de aangekondigde upgrade kondigt een belangrijke stap in deze visie, en de toekomstige uitrol miljoenen zelfs sneller vezels in 2021.
Dat is als onderdeel van de groep vernieuwende plannen op het maximaliseren van de VERZENDING van de digitale mogelijkheden en het bevorderen van een “betere verbindingen en meer concurrerende groot-Brittannië”.
700.000, bestaande huis en bedrijf Breedband klanten te worden opgewaardeerd naar supersnel breedband juni 2020, voor het kleine bedrag van…zilch. Nada. Niets!