Hier is een andere manier om een goedkope Disney+ streaming abonnement

Met zo vele opties beschikbaar voor ons is het moeilijk om bij te houden niet alleen van alle TV-streaming abonnement diensten die beschikbaar zijn, maar ook of onze portemonnee kan omgaan met hen.

Het naderen van de vooravond van de lancering, heeft het team achter Disney+ lijken zich goed bewust van dat, en andere verleidelijke deal als gevolg.

Als u kunt voldoen aan de volgende drie jaar, vooraf betaling voor de Disney+ streaming catalogus, kunt u de pick-up toegang voor slechts $169.99. Dat is $40 goedkoper dan normaal, en werkt op minder dan $5 per maand.

Hoe te krijgen van de deal

Om te pick-up de nieuwste deal, er wordt gezegd dat je een van Disney ‘ s Oprichters Circle leden, maar er zijn geverifieerd rapporten van elke gemiddelde Joe geen gebruik kunt maken van de aanbieding, ook. Ga dan naar founders.disneyplus.com en gebruik de kortingscode PARKSPASS3YEARS te melden bij de verlaagde prijs.

Disney eerder aangeboden een soortgelijke deal, exclusief voor de Disney Fan Club-Leden, die werkte bij slechts $4 per maand. Zoals met die vorige deal, de nieuwe aanbieding is alleen beschikbaar voor AMERIKAANSE klanten.

Zelfs de nieuwste, iets-meer-dure Disney+ aanbieding zal zorgen voor Netflix, als de reguliere abonnementen beginnen bij $9, oplopend tot $16 voor de meest feature-rijke aanbod. Terwijl Netflix heeft een voorsprong in de stromende ruimte, Disney ‘ s lange lijst van franchise-inhoud, variërend van klassieke animaties Star Wars en Marvel catalogi, zeker verleidelijk zijn om de film fans.

Via Orlando Sentinel