Huawei ‘ s populaire Nova 5T zou kunnen worden op weg naar het Midden-Oosten

Dus de natuurlijke vraag is wat is de volgende stap voor Huawei ‘ s wild succesvolle premium mid-range line-up? Een paar maanden geleden Huawei kondigde de Nova 5-serie in China en wordt gekletst om de Nova 5T naar het Midden-Oosten Markt.
Huawei ‘ s Nova-serie is altijd al gericht op het leveren van een high-end vlaggenschip smartphone-ervaring, zonder een intimiderende prijskaartje. Met de Huawei Nova 4 (eerder dit jaar) Huawei weer verlegde de grenzen van de smartphone-vermogen en bewezen dat ze weten wat klanten op zoek zijn naar een smartphone kijkt, premium gevoel en innovatieve functies, – en krijgt het allemaal op een onvoorstelbare prijs.
(Image credit: de Toekomst)
Voor starters, de Nova merk zelf heeft ondergaan een ontwerp vernieuwen die we verwachten te worden weerspiegeld in het apparaat te ontwerpen. Als we om te gaan in het verleden door Nova telefoons, dan verwacht iets stijlvolle en in het oog springende die je opvallen. De Nova 5T zal ook de meeste kans lopen Android 9 met Huawei ‘ s vernieuwde EMUI 9.1 de huid en ondersteunt uw favoriete en meest populaire apps.

We kunnen ook verwachten dat een wereld klasse van multi-lens camera-instellingen, zoals die zijn meestal gereserveerd voor high-end en duurdere apparaten. Huawei is geen onbekende voor het maken van krachtige smartphone-camera ‘ s. De P30-Pro-de nieuwe standaard voor smartphone fotografie en we verwachten niets minder van de Nova 5T die zal waarschijnlijk beschikken over een soortgelijke camera bekwaamheid met AI smarts om ervoor te zorgen uw foto ‘ s zijn van een meesterwerk.
De Nova-serie heeft vooral genomen uit onder de begroting-bewuste consumenten die behoefte hebben aan krachtige camera ‘ s te maken van social media content en liefhebbers van mobile gaming en het consumeren van media op een groot helder display. Tot nu toe elke Nova telefoon heeft kunnen overtreffen van de verwachtingen van de consument.


Een andere grote verandering verwachten we in het Nova-5T is de verhuizing naar 7nm processors, net als de huidige top van de lijn processor, de Kirin 980. Dit zal betekenen dat de Nova 5T in staat zullen zijn om het proces veeleisende AI taken van de camera in vrijwel geen tijd en het leveren van snelle, betrouwbare prestaties, allemaal rond van multi-tasking graphics-intensieve mobile gaming.
Maar belangrijker nog: we verwachten van al deze spannende en premium-functies om te komen met een budget-vriendelijk prijskaartje. Verwachten We meer nieuws te komen in de volgende weken. Verwacht deze Super Nova te raken slaat snel!
Hoewel we niet de volledige details over de telefoon nog, Huawei is te laten vallen een paar hints hier en daar die geven ons een goed beeld van wat je kunt vooruit kijken met de Nova 5T.